More

  Bodø/Glimt – CSKA Sofia

  Bodø/Glimt – CSKA Sofia
  Torsdag kl. 21:00
  Aspmyra
  TV: V4/Viaplay
  Odds:
  H: 1,24
  U: 5,76
  B: 11,00
  Vårt Tips: H
  Bodø/Glimt kan skrive historie nok en gang i kveld og sikre seg avansement til utslagsrundene i Europa Conference League. Seier mot CSKA Sofia og minst ett Roma-poeng mot Zorya vil gjøre nordlendingene klare for nye europeiske eventyr til vinteren.
  Kjetil Knutsens europeiske triumfferd har blitt lagt merke til godt utenfor landegrensene. Brakseieren mot Roma i oktober satte for alvor Bodø/Glimt på kartet, og de siste ukene har Knutsen begynt å bli linket til jobber i blant annet Premier League. Det er vanskelig å understreke hvor god jobb bergenseren har gjort med dette laget over de siste årene, og det er vanskelig å ikke ha lyst til å se hvor langt Knutsen kan ta dette laget i Europa før han prøver seg i en større klubb i Europa.
  Seriemesterskapet virker allerede å være i boks, med fem poengs forsprang til toer Molde. Med maks flyt kan seriegullet være avgjort til helgen, men først skal Bodø/Glimt ta seg av CSKA Sofia og avansere i Conference League. Bulgarerne har vært gruppas kasteball hittil, og står med kun ett poeng etter fire runder. Det kom på hjemmebane mot nettopp Bodø/Glimt i slutten av september.
  CSKA ankommer Aspmyra fra to strake seirer i bulgarske First League. De ligger på andreplass i hjemlig liga, med 29 poeng etter 12 runder, fire poeng bak ledende Ludogorets. Spilleren Bodø/Glimt må være aller mest årvåken på i kveld, er Jordy Caicedo. Den ecuadorianske spissen har scoret åtte mål på ti kamper i den bulgarske ligaen denne sesongen, og var på pletten igjen i helgens 2-1-seier mot Arda.
  Bodø/Glimt er fortsatt uten Ulrik Saltnes og Sondre Sørli, men Fredrik Bjørkan og Patrick Berg gjorde comeback fra sine kneskader i helgens 2-0-seier mot Lillestrøm. 
  Dermed blir det vanskelig å komme utenom nordnorsk triumf i kveldens oppgjør, og selv om hjemmeoddsen ikke er all verden, sier det alt om hvor store favoritter Bodø/Glimt er i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen