More

  Bodø/Glimt – AZ: Eventyret fortsetter

  Bodø/Glimt – AZ
  Torsdag kl. 21:00
  Aspmyra
  TV: V4
  “Glimt førr evig” står det plastret på utallige artikler med supporterutstyr hos fansen av Bodø/Glimt. Og klubben har så definitivt muligheten til å forevige seg inn i historiebøkene denne våren. Vel, det har de allerede gjort.
  For ved å slå Roma 6-1 og avansere til åttedelsfinalen i Conference League på bekostning av Celtic, har Kjetil Knutsens mannskap allerede sikret seg evig plass i supporternes hjerter, og i store deler av befolkningen.
  I kveld skrives et nytt kapittel i Bodø/Glimts fantastiske reise i Europa, og er nok en gang underdoger når de står overfor nederlandske AZ. Gultrøyene fikk med seg uvurderlig kamptrening i dobbeltmøtet med Celtic, og frykter ingen før kveldens oppgjør, ei heller det som for øyeblikket er det fjerde beste laget i den nederlandske Æresdivisjonen. 
  – Det er nok mange som ser på AZ som favoritter, men det har vi blitt vant til. Det endrer ikke hvordan vi skal spille kampen, sa en kampklar Glimt-trener Kjetil Knutsen på onsdagens pressekonferanse.
  Kveldens historiske møte byr på også på en gjenforening med Aspmyra for nederlendernes Håkon Evjen. Angrepsspilleren ble solgt til Nederland for litt over to år siden, og 22-åringen har sagt han gleder seg stort til gjensynet med sin gamle klubb.
  AZ er i fremragende form, og tapet for suverene Ajax for en uke siden er Kaaskoppens´ eneste nederlag siden 7. november. Bodø/Glimt gikk også ubeseiret gjennom det de rakk å spille av treningskamper i vinter, og imponerte stort da de slo Celtic 5-1 sammenlagt. AZ kommer inn denne runden etter exit fra høstens gruppespill i Europa League.
  Tipset: H til 3,05 hos Coolbet
  Det er ikke lenger mulig å avskrive Bodø/Glimt i Europa, og selv om oddsen nok en gang er på motstanders side, må vi prøve litt av lommepengene på ny nordnorsk triumf.
  I morgen sendes nytt nummer av Tips Weekend, vår digitale weekend-avis der vi serverer analyser, tips og finner frem helgens beste spill. Bli gjerne med på moroa ved å bestille et abonnement her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen