More

  Bob Bradley fortsetter i Stabæk

  Stabæk har annonsert at den populære treneren Bob Bradley blir med ned i OBOS-ligaen.

  Bob Bradley fortsetter i Stabæk

  Bob Bradley
  Bob Bradley Blir Med Videre.

  Stabæk rykket ned fra Eliteserien på målsnøret i siste serierunde, og usikkerheten var stor om Bob Bradley ville bli med videre. Amerikaneren kom tilbake til sin andre periode på Nadderud i høst, og forbedret umiddelbart bæringenes poengfangst.

  HUSK AT DU KAN PRØVE TIPSBLADET I FIRE UKER FOR EN USSEL FEMMER!

  Amerikanerens ankomst var imidlertid i seneste laget for å redde sesongen, og med 0-3 for Haugesund i siste serierunde, må Stabæk spille i OBOS-ligaen 2024. Etter noen nedtrykte uker, fikk imidlertid Stabæk-fansen julegaven de alle håpet på: Bob Bradley fortsetter som trener, og skal lede an i jakten på umiddelbart comeback til Eliteserien.

  – Det var viktig med forsikringer om at alle ønsker å dra i samme retning. Det er så mange gode mennesker i denne klubben, og jeg setter virkelig pris på hva denne klubben dreier seg om og står for. Jeg er spent. Jeg tror fremtiden for denne klubben inneholder store muligheter, sier Stabæk-treneren til klubbens hjemmesider.

  Dermed fremstår Stabæk umiddelbart som en av de heteste opprykkskandidatene i 2024, sammen med Vålerenga. Om noen makter å tukte noen av klubbene, gjenstår å se. Amerikaneren får også med sin sønn, Michael, videre i trenerteamet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen