More

  Blir det mål i Preston i dag da mon tro?

  • Preston –Watford
  • Lørdag 16.00
  • Deepdale Stadium
  • Viasport 2
  Preston
  En scoring og null baklengs. Det er status for Ryan Lowe sitt mannskap etter fire serierunder. Da sier det seg selv at tre av fire kamper har endt 0-0. I begge deres hjemmekamper har Preston-fansen gått hjem i sjokktilstand over at det ikke har blitt scoringer for hjemmelaget. Mot Rotherham i midtuka hamret de på døren gjennom samtlige 90 minutter og hvordan lånesoldat Troy Parrott ikke har fått sitt første mål for The Lilywhites enda er en gåte vi ikke har svar på. En annen som ikke har kommet skikkelig i gang enda heller er Emil Riis Jakobsen og han har også gått søvnløs til sengs etter et par kamper. Men spillet Preston har levert vitner om at det bare er en tid før det løsner. Det må løsne for et lag som hadde 16 avslutninger mot mål sist. Bakover har det vært mer solide enn hva vi hadde spådd, og vi hadde faktisk spådd at Preston ville bli særs vanskelige å score på denne sesongen. Så får vi se om det defensive viker litt om iveren etter scoringer blir for stor.
  Watford
  Bortelaget kommer til en ny bortekamper vel viten om at det ikke er der de har gjort det best i sesongstarten. To uavgjorte kamper med resultatet 1-1 uten å imponere i noen av de. I første bortekamp var det den fantastiske scoringen fra midtbanen av Ismaila Sarr som sikret de poenget, selv om det kunne blitt tre om han ikke senere i kampen hadde misset på straffesparket sitt. Han var savnet i midtuken da de kranglet seg et poeng mot Birmingham men er muligens tilbake her. Laget har imponert mer hjemme på Vicarage Road der de står med full pott på sine to kamper. Har mistet Emmanuel Dennis til Nottingham Forest og i tillegg ryktes de to andre stjernene Sarr og Pedro bort. Det kan derimot gå fint likevel da Keinan Davis har ankommet på lån fra Villa. Han var instrumental i Nottingham Forest sitt opprykk i vår og er et beist uten sidestykke. Kanskje er det han som skal få hull på det umulige Preston-forsvaret.
  Trolig lagoppstilling. Preston må trolig klare seg uten Bambo Diaby og Daniel Johnson. For Watford er det også noen fravær deriblant Imran Louza ute med skade. Det er som nevnt spørsmålstegn ved Sarr og Tom Cleverley men vi tror førstnevnte er tilbake fra start. Om ikke blir han erstattet av Rey Manaj.• Preston: Woodman; Storey, Lindsey, Hughes; Potts, Whiteman, Browne, Ledson, Brady; Riis, Parrott• Watford: Bachmann; Cathcart, Sierralta, Kabasele; Gaspar, Choudhury, Kayembe, Sema; Pedro, Davis, Sarr.
  TIPS: 
  Tipsbladet går for en B i denne kampen. Med tanke på resultatene tidligere i sesongen er det ikke uklokt med en U heller. Vi leverer også et et spill på under 1.5 scoringer, helt frem til det løsner for Preston. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen