More

  Blir det Alfred Schreuder på Leeds?

  Flere aktuelle kandidater har takket nei men nå virker det som om den nylige sparkede Ajax-manageren kan bli ny sjef på Elland Road.

  Leeds har vært på jakt en ukes tid etter at Jesse Marsch fikk sparken etter 0-1 mot Nottingham Forest forrige søndag. WBA-manager og tidligere Leeds-assistent Carlos Corberan takket nei ved å signere en ny kontrakt med WBA.

  Andoni Iraola har gjort underverker med Rayo Vallecano i La Liga men også han har gitt signal om at han vil bli værende i Spania. Også Feyenoord manager Arne Slot var aktuell, men han bekreftet på fredag at han ønsker å bli værende i klubben som jakter seriegull i Nederland.

  Under dagens kamp hjemme mot Manchester United dukket det opp bilder av Screuder på tribunen og mye tyder på at den nylig sparkede Ajax-manageren er favoritt til jobben. Han lyktes ikke med å gjenskape suksessen til Erik ten Hag i Ajax og fikk etter en turbulent periode sparken like over nyttår. Han kom til klubben etter stor suksess med Club Brugge sesongen 2021/22.

  Så gjenstår det å se om deres nye manager er på plass til det viktige oppgjøret borte mot Everton kommende helg. Screuder eller ei.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen