More

  Blanke ark i Burnley

  Etter seks strake sesonger i Premier League skal Burnley i august starte jobben med å ta seg ut av The Championship. Det blir garantert ingen enkel jobb, når tre av klubbens aller viktigste suksessfaktorer nå har forlatt Turf Moor.
  Sean Dyche ble sparket fra managerjobben med bare en håndfull kamper igjen å spille av forrige sesong, og midlertidig etterfølger Michael Jackson maktet aldri å redde Burnleys plass i Premier League. Jackson er nå borte, og fortsatt vites ikke hvem som overtar tømmene.
  Dyche har vært stabilisatoren på sidelinjen, mens James Tarkowski og Ben Mee har hatt den samme rollen på banen.  Nå er også stopperduoen borte. Tarkowski blir med stor sannsynlighet Everton-spiller, mens Mee etter elleve år i klubben er gitt fritt leide. Ingen av de to stopperbautaene gir penger i klubbkassa. Det gjør heller ikke Aaron Lennon, Phil Bardsley, Dale Stephens eller Erik Pieters, fire øvrige spillere som nå leter etter nye arbeidsgivere.
  Det tynnes ut i rekken av spillere med Premier League-erfaring, og mye tyder på at Nick Pope blir nestemann ut. The Championship er intet blivende sted for en keeper som trolig skal til VM med England, og klubber som Southampton, West Ham, Fulham og Nottingham Forest har alle vist interesse for å hente ham til Premier League.
  I motsetning til de andre nevnte vil imidlertid Pope innbringe godt med pund til klubbkassa. The Clarets sies å ville kreve opp mot 40 pundmillioner for den 30-årige sisteskansen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen