More

  Berge og Blades snart i mål

  Seks kamper i The Championship i kveld, og samtlige hadde innvirkning på opp- eller nedrykkstriden. Og fremst i rekken var det Sheffield United som trengte tre poeng, for å holde utfordrere til direkte opprykksplass på armlengdes avstand.

  Det varte og rakk på Bramall Lane, men det løsnet til slutt for et utålmodig hjemmepublikum. Manchester City-lånet James McAtee ble matchvinner kvarteret før slutt, og dermed har The Blades åtte poengs forsprang før Luton og Middlesbrough begge skal i aksjon onsdag. Nettopp Manchester City er neste motstander for Sheffield United, når lagene kommende helg møtes i FA-cupens semifinale.

  Burnley har allerede rykket opp, og kunne tillate seg å dele poengene med nedrykkstruede Rotherham. Blackpool røk 0-2 hjemme mot West Bromwich. Vertene kom da enda nærmere nedrykk til League One, mens WBA styrket sine aksjer i kampen om play off.

  Som Blackpool er også Wigan i hardt vær, mens kveldens 2-0-seier borte mot Stoke gjør at håpet fortsatt lever i Latics-leiren. Huddersfield er også i gjørma, men ett poeng borte mot play off-jagende Sunderland styrker uansett aksjene for Neil Warnock & Co.

  Kveldens siste avspark ble tatt på The Den, der Millwall håpet å ta full pott for ytterligere å styrke sine aksjer i kampen om play off. Den gang ei. Birmingham tok frekt og freidig med seg samtlige poeng hjem til The Second City, etter matchvinnende scoring av Lukas Jutkiewicz.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen