More

  Belgia – Marokko – Analyse, odds og tips

  Belgia skal opp mot Marokko i dagens 14.00-kamp. Belgierne leder gruppen etter deres heldige seier over Canada. Marokko ligger på delt andreplass etter deres uavgjort mot Kroatia. Belgia er ranket som nummer tre på FIFA-rankingen. Marokko nummer 22.

  Belgia er favoritt til å vinne gruppen. Da trengs det tre poeng her.

  Belgia vs Marokko statistikk

  • Belgium have scored in 57 of the last 59 matches
  • Belgium have conceded in 11 of the last 13 matches
  • In the last 5 Belgium matches the sum of goals was under 3.5
  • In 5 of the last 7 matches Belgium played, both teams scored
  • Morocco have not lost 34 of the last 36 matches
  • Morocco have scored in 20 of the last 22 matches
  • In 13 of the last 15 Morocco matches the sum of goals was under 3.5
  • Morocco have won 3 of the last 4 matches without conceding a goal
  • Morocco have won 4 of the last 5 matches while scoring more than 1.5 goals

  Belgia vs Marokko tips

  Belgia vs Marokko preview

  Belgia Form

  Belgia har hatt noen skuffende resultater i det siste. Seieren over Candana i åpningskampen var ikke mindre enn ren og skjer flaks. Deres to siste kamper før VM endte med tap for Nederland og knepen seier over Egypt. Belgia har bare vunnet fem av deres ti siste kamper. To uavgjort og tre tap ble det også. De scoret 18 mål på deres seneste ti kamper og slapp inn 12 scoringer. De holdt nullen i tre av ti kamper.

  Marokko Form

  Marokko er ubeseiret i deres tre siste kamper. De startet VM med 0-0 mot Kroatia. I oppladningen til VM så vi de spille 0-0 mo Paraguay før de slo Georgia 3-0. De har, som Belgia, vunnet fem av deres ti siste kamper i alle turneringer. Tre endte med uavgjort og to med tap. 15 scoringer på ti siste kamper og slapp inn åtte scoringer. De holdt nullen i fem av ti kamper.

  VM-sjansene

  Belgia kommer til kamp med visshet om at tre poeng langt på vei sikrer avansement. De ble tidvis utspilt mot et godt Canada-lag og møter også her en vanskelig motstander. Marokko har håp om å bli blant de to beste men da trengs det poeng her også.

  Belgia vs Marokko lagoppstilling

  Belgia vs Marokko spilltips

  Belgia med 5-2-3 på sine ti siste kamper. Marokko med 5-3-2. Marokko er ubeseiret siste seks kamper. Belgia er favoritt i følge oddsen men om ikke spillet heves til denne kampen kan det fort bli andre resultater.

  Belgia har hatt over 2.5 scoringer i seks av deres ti siste oppgjør Marokko med over 2.5 scoringer i fem av deres ti siste kamper. Marokko har holdt nullen i to VM-kamper på rad.

  Marokko har holdt nullen i fem av deres ti siste kamper. Belgia det samme i tre av deres ti siste kamper. Første målet vinner er ikke en umulighet i denne kampen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen