More

  Begge lag scorer på The Valley

  Monday Night Football fra The Valley. Charlton og Portsmouth braker sammen til tv-sendt oppgjør. klokken 21.00 En perfekt start på uka som fra før av vil inneholder mye fotball.

  CHARLTON

  Hjemmelaget ligger på en beskjeden 14 plass men kan med seier i dag bare være tre poeng unna playoff. Ben Garner sine menn har vært inne i en dårlig periode poengmessig men fikk en etterlengtet opptur i 4-2 seieren over Exeter forrige tirsdag. Før kampen mot Exeter hadde laget gått av banen i åtte strake kamper uten seier. Faktisk måtte man helt tilbake til 5-1 seieren over dagens serieleder Plymouth i midten av august for å finne den forrige seieren i League One. Hjemme på The Valley står Charlton med 3-3-0 på sine første seks kamper.

  PORTSMOUTH

  Portsmouth har bare et tap denne sesongen men er faktisk inne i en periode på tre kamper uten seier. 2-2 mot Plymouth ble etterfulgt av 2-3 tap mot Ipswich før de forrige helg bare klarte 1-1 hjemme mot Fleetwood. Til tross for tre kamper til gode på lagene rundt seg ligger de på en sterk fjerdeplass og kan med seier i de tre kampene klatre forbi Ipswich på andreplass. De tar uansett med seg selvtillit da de har vunnet tre av sine fire siste bortekamper.

  Skader:

  Hjemmelaget må trolig klare seg uten Miles Leaburn. 18-åringen scoret mot Exeter men gikk deretter av med skade. Pompey stiller sterkt men fortsatt er Jayden Reid, Joe Rafferty og Louis Thompson ute med skade.

  TIPS

  Må jeg tippe en vinner går jeg for Portsmouth til 2.65 i odds.

  Men dette blir en jevn kamp. Charlton står med syv uavgjort på sine 13 første kamper og Portsmouth står med fire på sine første elleve kamper. Om du føler for det gir uavgjort 3.40 i odds hos Coolbet.

  Charlton har ikke gått målløs av banen hjemme. Portsmouth har ikke gått målløs av banen borte. Jeg tror begge lag scorer, men der får du bare 1.71 i odds.

  Jeg prøver meg derfor på en kombinert med uavgjort og begge lagene scorer til 4.40 hos samme selskap.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen