More

  Bayern München vs Freiburg – Kampanalyse, tippetips og odds

  Søkelyset er på Bayern München og Freiburg, når rivalene i 1. Bundesliga møtes for å slåss om de tre poengene. De møter hverandre søndag på Allianz Arena. Tilskuerne vil ikke ha noe imot å få en like underholdende kamp som sist gang Bayern møtte Freiburg. Det endte med en 4-1 seier til Bayern. Freiburg ligger på plassen bak lederlaget på tabellen, og har tatt imponerende 18 poeng etter ni runder, mens Bayern München har tatt 16 poeng, og er nummer tre på 1. Bundesliga-tabellen.

  Bayern Munich vs Freiburg – Statistikk

  • Bayern München har scoret i 28 av de siste 29 hjemmekampene
  • Bayern München har ikke tapt på 22 av de siste 24 hjemmekampene
  • Bayern München har scoret i 21 av de siste 23 kampene
  • Bayern München har ikke tapt på 16 av de siste 18 kampene
  • Bayern München har vunnet de siste 3 hjemmekampene på rad
  • SC Freiburg har ikke tapt på 18 av de siste 19 kampene
  • SC Freiburg har ikke tapt på 17 av de siste 18 bortekampene
  • SC Freiburg har scoret i 16 av de siste 18 kampene
  • SC Freiburg har scoret i 16 av de siste 18 bortekampene
  • SC Freiburg har vunnet 5 av de siste 7 bortekampene

  Bayern München vs Freiburg – Våre spådommer

  Bayern München vs Freiburg – Kampanalyse

  Bayern München virker å være i fin form før deres kommende oppgave mot Freiburg. Deres seneste tre kamper startet med en seier mot Viktoria Plzen, som ble slått 5-0. Deretter spilte de 2-2 mot B. Dortmund, før Viktoria Plzen igjen ble beseiret 4-2.

  Freiburg virker i fin form før deres kommende kamp. Deres seneste tre kamper endte først med en seier mot Nantes, som ble beseiret 2-0. Etter det spilte de 2-2 mot Hertha Berlin, hvorpå Nantes ble knust 4-0.

  Bayern München vs Freiburg – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Bayern München har tatt alle tre poengene i 15 av deres 16 siste oppgjør mot Freiburg. Bayern München vil håpe å legge til en seier til deres neste oppgjør mot Freiburg. De er i god form 7-3-0 fordel mot sine kommende gjester. Bookmakernes beste odds på en hjemmeseier er på 1.28.

  Bayern München vs Freiburg – Lagnyheter

  Bayern München kan ha hele seks spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Freiburg på søndag.

  Manuel Neuer, Jamal Musiala, Serge Gnabry, Matthijs de Ligt, Alphonso Davies og Bouna Sarr er de seks spillerne, som mangler for Bayern. En positiv Covid-19 test er årsaken til at Jamal Musiala ikke er med i Bayern Munich-troppen.

  Freiburg ser ut til å måtte klare seg uten fire spillere i troppen før neste kamp.

  De må klare seg ute Manuel Gulde, Hugo Siquet, Roland Sallai og Kimberly Ezekwem, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Allianz Arena.

  Bayern München vs Freiburg – Lagoppstillinger

  Bayern Munich vs Freiburg – Tippetips

  Freiburg har hatt en strålende start på denne sesongen. Selv om de har imponert oss stort så langt, tror vi det vil si stopp i oppgjøret mot Bayeren. Vi tror den regjerende mesteren blir for sterke på hjemmebane og setter noen kroner på H.

  To topplag med mange mål i seg møtes for å måle krefter, og vi tror det blir over 2.5 mål i dette oppgjøret.

  Å tippe på at begge lag skal scorer i de siste kampene mellom Bayern München og Freiburg ville ha gitt deg en anstendig fortjeneste. Begge lag fant veien til mål åtte ganger i deres siste 10 møter. Odds på at begge lag finner veien til målet gir en odds på 1.62 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen