More

  Barnsley – Sheffield Wednesday

  Flomlys, lett regn i luften, to lag i kjempeform, avgjørende toppkamp og tv-sendt.

  Utgangspunktet for kveldens fotballkamp kan nesten ikke bli bedre. To av formlagene i League One skal opp mot hverandre på ærverdige Oawkell i det som kan være en helt avgjørende kamp for hjemmelaget. Vi gjør oss klar for et herlig Yorkshire-derby.

  Barnsley

  Hjemmelaget måtte slite hardt for de tre poengene i borteoppgjøret mot Wycombe på lørdag. Fem minutter før full tid kunne The Tykes slippe jubelen løs da innbytter Slobodan Tedic stanget inn sitt første mål for sesongen fremfor bortefansen. Dermed står laget med ni seiere og to uavgjorte kamper på sine elleve siste i ligaen. Formkurven peker oppover og sakte men sikkert har outsiderne gjort seg fortjent til å bli nevnt i samme åndedrag som Sheffield Wednesday, Plymouth og Ipswich i samtalene om hvem som skal rykke direkte opp til Championship. To hengekamper til gode, den ene dette oppgjøret, vil kunne føre laget henholdsvis tre og to poeng bak Sheffield Wednesday og Plymouth, om det skulle bli seier i begge kampene selvsagt. Den siste tiden har Oakwell blitt et gedigent fort for Michael Duff sitt mannskap. Både Derby og Plymouth har de seneste uken blitt sendt hjem uten poeng og med en stor dose baklengsmål i sekken. Først ble Derby sitt håp om direkte opprykk knust med 4-1, før Adam Phillips, Mads Juel Andersen og Nicky Cadden sørget for 3-0 seier over Plymouth i forrige hjemmekamp. Med hjemmekamper mot både Sheffield Wednesday og Ipswich denne uken kan håpet om direkte opprykk bli knust, men også for alvor tent.

  Sheffield Wednesday

  Lee Gregory gav Wednesday en tidlig ledelse i hjemmeoppgjøret mot Bolton fredag. Det kunne fort kommet både to og tre den første halvtimen, men istedenfor fikk de 1-1 i sekken og kampen ebbet ut med poengdeling mot et for dagen godt Bolton-mannskap. Laget har fortsatt ikke tapt en seriekamp siden fjerde oktober 2022 og står nå med 23 strake ligakamper uten tap. 16 av dem har endt med seier og målforskjellen viser 40-11. Darren Moore og Sheffield Wednesday har på papiret et ganske greit kampprogram igjen etter oppgjøret på Oakwell og mye tyder på at de skal ta en av de to opprykksplassene. Er det et lag som kanskje kan stoppe Barnsley nå så er det nettopp Sheffield Wednesday. Den seneste måneden har de tatt poeng borte mot Ipswich samt slått formlag som Charlton, Portsmouth og i tillegg seiret mot både Plymouth og Peterborough hjemme på Hillsborough. En av lagets to toppscorere i Michael Smith ser ut til igjen å måtte starte oppgjøret fra benken.

  Forrige oppgjør

  Da lagene møttes i starten av september var det Barnsley som stakk av med alle tre poengene på Hillsborough. Scoring fra Devante Cole og James Norwood sikret en 2-0 seier.

  Trolig lagoppstilling

  Barnsley: Isted; Thomas, Andersen, Kitching; Williams, Phillips, Connell, Kane, Cadden; Cole, Norwood

  Sheffield Wednesday: Dawson; Palmer, Flint, Famewo; Hunt, Dele-Bashiru, Vaulks, Bannan, Johnson; Windass, Gregory

  Odds og tips

  • H: 2.65
  • U: 3.15
  • B: 2.35

  Normalt en kamp man kanskje ville holdt seg unna. Hjemmeseier eller uavgjort er det som frister mest, uavhengig av oddsen. Barnsley er i en flytsone og stinne av selvtillit og derfor sier magefølelsen at hjemmelaget tar tre poeng og rekken til Sheffield Wednesday endelig ryker.

  Kampen ser du på Vsport 1 fra klokken 20.40

  I tillegg til dette oppgjøret spilles også Accrington Stanley – Plymouth. En viktig kamp for begge lag i bunn og topp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen