More

  Bare nesten

  Med halvtimen igjen å spille ledet Leeds 2-0 på Old Trafford, og en første ligaseier mot erkerivalen på over 20 år virket endelig å kunne bli en realitet. De managerløse gjestene holdt imidlertid ikke helt inn, og måtte nøye seg med ett poeng.

  Statistikk og forutsetninger tatt i betraktning var poenget uansett gull verdt. Leeds kom til kamp med to seirer fra sine siste 17, mens Manchester United er ubeseiret hjemme siden 8.september. 14 av deres 15 kamper siden da var dessuten vunnet.

  Wilfried Gnonto ga Leeds ledelsen allerede i første spilleminutt, mens Raphael Varanes selvmål gjorde at lagene gikk til pause med 2-0-ledelse til gjestene. Marcus Rashford utliknet etter 62 minutter, før Brendan Aaronsen ble gitt muligheten til å avgjøre for gjestene fra Yorkshire. Amerikaneren traff imidlertid stolperota, og 20 minutter før full tid var det Jadon Sancho som sørget for 2-2. Hjemmelaget presset på for et seiersmål, men Illian Meslier og Leeds-forsvaret holdt ut for et poeng.

  Ny mulighet kommer søndag, når lagene møtes igjen. Denne gang på Elland Road. Om Leeds innen da har erstattet sparkede Jesse Marsch, gjenstår å se.

  -Spillerne fulgte planen til punkt og prikke, og det var synd de ikke ble belønnet med tre poeng. Kampen ga uansett selvtillit, oppsummerte U21-trener Michael Skubala som var gitt oppgaven å lede laget på Trafford.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen