More

  Barcelona vs Inter – Kampanalyse, tippetips og beste odds

  Vi har kommet til siste halvdel av gruppespillet i Champions League. I kveld skal vi ta for oss oppgjøret mellom Barcelona og Inter på Camp Nou.

  Etter tredje runde i gruppespillet er Barcelona nummer tre med tre poeng, mens Inter har seks poeng og ligger som nummer to. Det betyr at Barcelona må få med seg et godt resultatet, og en seier vil definitivt holde dem inne til en sjanse til å avansere til neste runde. Med litt flaks kan uavgjort gjøre susen også, mens et tap kan vise seg å være svært kostbart.

  Inter reiser til deres neste Champions League kamp, med et snitt på 1.4 mål per kamp i deres siste 10 kamper. De har scoret 14 mål, mens de har sluppet inn 15 mål. Det utgjør et gjennomsnitt på 1.5 per kamp.

  Barcelona vs Inter – Statistikk

  • Barcelona har ikke tapt på 16 av de siste 18 kampene
  • Barcelona har ikke tapt på 9 av de siste 10 hjemmekampene
  • Barcelona har vunnet 6 av de siste 8 kampene
  • Barcelona har vunnet de siste 3 hjemmekampene på rad
  • Barcelona har scoret i 8 av de siste 10 kampene
  • Inter har scoret i 29 av de siste 31 kampene
  • I 10 av de siste 12 bortekampene Inter spilte, scoret begge lagene
  • Inter har scoret i 14 av de siste 15 bortekampene
  • Inter har sluppet inn mål i 11 av de siste 12 bortekampene
  • Inter har tapt 3 av de siste 4 bortekampene

  Barcelona vs Inter – Våre spådommer

  Barcelona vs Inter – Kampanalyse

  Barcelona har vært litt opp og ned i deres seneste tre kamper, hvor de åpnet med å slå Mallorca 1-0. Det viste seg vanskelig å følge opp, da de tapte 0-1 mot Inter. De var dog tilbake på rett kurs i den neste kampen, som ble vunnet 1-0 over Celta Vigo.

  Inter har seks poeng å vise til fra deres siste tre kamper, som startet med nederlag med 1-2 mot Roma. De svarte sterkt igjen mot Barcelona, som ble slått 1-0, før de vant 2-1 over Sassuolo i helgen.

  Barcelona vs Inter – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Barcelona har gjort rent bord de siste fem gangene de har spilt hjemme på Camp Nou mot Inter. Barcelona fikk en smell da Inter slo dem 1-0 i deres siste møte. Barcelona har derimot hatt et godt tak på Inter i deres siste møter, og går inn til neste kamp med en 6-2-2 fordel. Å tippe på Barcelona gir ofte gevinst. De står som favoritter til beste odds på 1.45 hos bookmakerne.

  Barcelona vs Inter – Lagnyheter

  Barcelona kan ha opp til seks spillere ute av diverse grunner, når de tar imot Inter på onsdag.

  Franck Kessié, Andreas Christensen, Hector Bellerin, Ronald Araujo, Memphis Depay og Jules Koundé er seks spillerne, som mangler for Barcelona.

  Inter ser ut til å måtte klare seg uten tre spillere i troppen før neste kamp.

  Spillere som Joaquin Correa, Alex Cordaz og Marcelo Brozovic må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Camp Nou.

  Barcelona vs Inter – Lagoppstillinger

  Barcelona vs Inter – Tippetips

  Barcelona nærmest må ha en seier i denne kampen for å ikke miste grepet om andreplassen. Vi tror også de slår tilbake etter 0-1 i Italia, og slår Inter.

  I de siste 10 møtene mellom Barcelona og Inter ble det scoret over 2.5 mål fire ganger, og Barcelona snittet på 1.6 mål per kamp, mens Inter scoret i snitt 0.7 mål. Vi tror Barcelona tar seieren, men ikke klarer å putte for mange baller i nettet, og setter vår tillit til en kamp med under 2.5 mål.

  Barcelona har vært vanvittig solide bakover i La Liga, med kun ett eneste baklengsmål hittil i hjemlig liga. Vi tror de holder nullen her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen