More

  Barcelona ser mot Premier League

  Vi er midt i januarvinduet, og temperaturen på ryktebørsen stiger for hver dag som går. At Barcelona ønsker seg nye spillere er intet nytt for de fleste, selv om en stadig undrer seg over hvor de skal hente pengene fra. De måtte tross alt ta opp et banklån for å finansiere kjøpet av Ferran Torres.
  Hvis alt går som presidenten Joan Laporta ønsker, er Barca imidlertid ikke ferdighandlet. En spiss er det som står kanskje aller øverst på katalanernes ønskeliste, og Blaugrana har lenge blitt linket til Álvaro Morata. Spanjolen er for tiden på lån i Juventus fra Atlético Madrid, men har ingen stor sesong i Serie A.
  Derfor har Barcelona begynt å sondere terrenget ytterligere, og dagens rykter sier at de har kastet sine blikk mot Premier League, nærmere bestemt Liverpool. Ifølge spansk presse skal de ha plukket seg ut Roberto Firmino som en ideell mann å hente til Camp Nou, men med Liverpools manglende bredde på topp, virker det for øyeblikket særdeles usannsynlig at en overgang vil skje dette vinduet. Brasilianeren har imidlertid kontrakt bare til sommeren 2023, det samme som hans angrepskolleger i Liverpool, Sadio Mané og Mohamed Salah. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen