More

  Barça slapp med skrekken

  Måtte ha ekstraomganger mot Intercity.

  Flere spanske storlag var i aksjon i Copa del Rey i går kveld, og for noen ble det atskillig mer spennende enn først antatt. Først og fremst for Barcelona, som måtte ha ekstraomganger for å ta seg videre på bekostning av vesle Intercity fra nivå 3. Da Ronald Araujo sendte katalanerne i føringen etter bare fire minutter, tenkte de fleste at dette ville bli en behagelig kveld for ligatoeren, men akk.

  Oriol Soldevilla utlignet for vertene etter en snau time, og han var langt fra ferdig for dagen. Barça svarte hver gang og gikk opp i både 2-1 og 3-2, men Soldevilla svarte hver gang og rundet av kvelden med hattrick mot La Liga-toeren. Dermed gikk det til ekstraomganger, der Barcelona trakk det lengste strået. Ansu Fati ble matchvinner for Xavis mannskap i det 103. minutt, og katalanerne slapp dermed med skrekken.

  Men, et annet La Liga-lag var ikke fullt så heldig. Real Valladolid var ventet å få tøff motstand mot Segunda-klubben Alavés – og fikk det. La Liga-laget gjorde det ekstremt vanskelig for seg selv da Zouhair Feddal ble utvist etter bare fem minutter, og seks minutter senere scoret Mamadou Sylla kampens eneste mål for Alavés.

  Gårsdagens resultater:

  CD Linares – Sevilla 0-5
  Pontevedra – Mallorca 0-2 E.EO
  Logroñés – Real Sociedad 0-1
  Real Oviedo – Atlético Madrid 0-2
  Alavés – Real Valladolid 1-0
  Intercity – Barcelona 3-4 E.EO

  Flere cupbomber?

  I dag, torsdag, avsluttes den tredje runden i Copa del Rey, og samtlige tre kamper inneholder La Liga-lag. På papiret er Real Betis den største favoritten borte mot Ibizia Islas Pitiusas, og Osasuna regnes med å få relativt gode arbeidsvilkår borte mot Gimnastic. Begge disse oppgjørene har avspark klokken 16:00.

  Rundens siste oppgjør ser CD Eldense ta imot baskiske Athletic Bilbao. Gjestene fra La Liga har beskjedne 1,33 i odds på å avansere til neste runde, mens 2. divisjonsklubben gis hele 9 ganger innsatsen på å detonere rundens siste bombe.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen