More

  Bale nærmer seg Cardiff

  Gareth Bale er på jakt etter kjærkommen spilletid for et klubblag før høstens VM-sluttspill i Qatar for sitt kjære Wales. 32-åringen ble frigitt av Real Madrid i sommer, og ryktene sier han blir stadig mindre kresen på klubbvalg, så lenge han er sikret fast plass på laget.
  Onsdag ettermiddag melder Wales Online at byen han er født og oppvokst i, Cardiff, kan bli neste stoppested. Kantspilleren skal angivelig ha besøkt klubbens treningsfelt tirsdag, og den tidligere Real Madrid-stjernen har bevilget seg en liten sommerferie før han bestemmer seg for hvor ferden går videre. Det vil i så fall bli ansett som et sensasjonelt kupp om Cardiff lykkes med å hente Bale hjem.
  Leicester har også fått gode nyheter i dag. Kiernan Dewsburry-Hall fikk sin gjennombruddssesong for the Foxes forrige sesong, og har nå forlenget kontrakten sin med Leicester frem til 2027. Samtidig spekulerer Daily Mirror i at Arsenal har kjølnet interessen for Youri Tielemans, og at det kan åpne dørene for enda en kontraktsforlengelse. Tielemans´ kontrakt løper ut neste sommer, så det haster dermed for Premier League-klubben å finne ut av midtbanestjernens fremtid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen