More

  Avgjørende søndagskamper

  Fire av lørdagens seks kamper endte med borteseier, og bortelagene er favoritter også søndag. Arsenal er blitt noe av en spesialist på hovedstadsderby, med seier i hele ti av sesongens første elleve. I dag er det nedrykkstruede West Ham som besøkes, og The Gunners trenger tre nye poeng når de nå har City bare tre poeng bak seg i tet.

  Også i dagens andre Premier League-kamp er det topp mot bunn, når Manchester United besøker City Ground i Nottingham. Lørdagsrunden var en gavepakke til United, da både Tottenham og Newcastle røk på tap. Tyngre for formløse Forest, som ikke har vunnet noen av sine siste ni.

  Søndagens Premier League-kamper:

  West Ham – Arsenal
  London Stadium
  Søndag 15.00

  West Ham jakter noe så sjeldent som samtidig ny Premier League-kontrakt og semifinale i europacupen. Førstnevnte er naturligvis klart viktigst, og to seirer fra siste tre kamper gjør at håpet lever. Slo tilbake fra det pinlige 1-5-tapet hjemme mot Newcastle, da Fulham via et selvmål ble slått 1-0 på Craven Cottage. Seks av sesongens åtte første Premier League-seirer er tatt hjemme på London Stadium. Bare 2 av siste 31 kamper mot Arsenal er vunnet. Spissfloppen Gianluca Scamacca er eneste fravær i troppen.

  Arsenal troner fortsatt i tet, men ga fra seg initiativet i tittelkampen da man endte opp med ett poeng etter å ha ledet 2-0 mot Liverpool på Anfield. Var uansett heldige som unngikk tap, da man etter pause i stor grad overlot ansvaret til sisteskanse Aaron Ramsdale. Er fortsatt ligaens beste bortelag, med elleve seirer og bare to tap fra første 15 på fremmed gress. Slo West Ham 3-1 etter en forrykende andreomgang, i møtet på Boxing Day. William Saliba, Mohamed Elneny og Takehiro Tomiyasu er skadet og uaktuelle.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 5,40

  U: 4,20

  B: 1,55

  Nottingham Forest – Manchester United
  City Ground
  Søndag 17.30

  Det så lengeveldig lovende ut, men nå begynner Forest-fansens håp om fornyet Premier League-kontrakt å falme. Ingen av de siste ni er vunnet, og 0-2-tapet mot Aston villa var fjerde nederlag fra siste fem kamper. Fem av sesongens seks første seirer er tatt hjemme på City Ground, men også der har man etter hvert slitt tungt. Har usedvanlig tøff innspurt, når det i tillegg til United også skal spilles ball mot Liverpool, Brighton, Brentford, Chelsea og Arsenal. Serge Aurier, Cheikhou Kouyate, Moussa Niakhate, Gustavo Scarpa, Ryan Yates, Giulian Biancone, Willy Boly, Dean Henderson, Renan Lodi, Omar Richards og Chris Wood er alle skadet.

  Manchester United har hatt en ustabil periode, men etter strake seirer mot Brentford og Everton har Ten Hags menn likevel grei kontroll på topp 4. Det skiller tre poeng ned til Tottenham, og da med ekstra kamp på innerlomma. Har allerede slått Forest tre ganger denne sesongen, med total målscore 8-0. tre av siste fire bortekamoer i Premier League er tapt.  Marcus Rashford, Lisandro Martinez, Raphael Varane, Donny van de Beek og Alejandro Garnacho er skadet. Christian Eriksen gjorde comeback mot Sevilla, mens Casemiro nå er ferdigsonet og klarert for spill. Tar langt steg mot topp 4 med seier i dag, da både Newcastle og Tottenham røk på tap lørdag.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 4,30

  U: 3,70

  B: 1,77

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen