More

  Australia – Danmark

  Gruppe D skal avgjøres, og Australia, Danmark og Tunisia har alle muligheten til å ta andreplassen bak Frankrike – som sikret avansement gjennom strake seirer. Australia har plukket tre poeng, og er videre med uavgjort mot Danmark. Kasper Hjulmands utvalgte står med én scoring og ett poeng fra sine første to kamper, men fikk en tidlig julegave da Australia slo Tunisia. Danskene er dermed videre med seier i dag, om da ikke Tunisia skulle sjokkere med seier mot den regjerende mesteren. Skulle både Tunisia og Danmark vinne sine kamper i dag vil målforskjellen bli avgjørende.

  Ingen plukket flere poeng i den europeiske VM-kvalifiseringen enn Danmark. Ni av ti kamper ble vunnet, men så var også danskene i en behagelig gruppe med Skottland, Israel, Østerrike, Færøyene og Moldova. Før VM-sluttspillet ble det fokusert på mangelen av målscorere, og skepsisen har vist seg velbegrunnet. Midtstopper Andreas Christensen har scoret danskenes eneste mål så langt, og Hjulmand virker usikker på hvem som skal gis tillit på topp. Australia har selv bare scoret to mål, men The Socceroos trenger som nevnt bare holde buret rent i dag for å være sikre på avansement.

  Australia – Danmark, statistikk

  • Australia have won 5 of the last 6 matches
  • Australia have scored in 9 of the last 11 matches
  • In 6 of the last 8 Australia matches the sum of goals was under 3.5
  • Australia have not lost 5 of the last 6 matches
  • Australia have conceded in 7 of the last 9 matches
  • In the last 8 Denmark matches the sum of goals was under 3.5
  • In 4 of the last 5 Denmark matches the sum of goals was under 2.5
  • Denmark have not lost 6 of the last 8 matches
  • Denmark have scored in 7 of the last 9 matches

  Australia – Danmark, tips

  Australia – Danmark

  Australia Form

  Australia har vunnet fire av sine siste fem, men seirene har kommet mot middelmådig motstand. Har bare én gang tidligere avansert fra gruppespillet i VM. Åtte av elleve tidligere møter med europeisk motstand i VM-sluttspill har endt med tap.

  Danmark Form

  Etter en flott VM-kvalifisering imponerte Danmark også i Nations League. La både Frankrike og Østerrike bak seg på tabellen, og Frankrike ble som kjent slått både hjemme og borte. Har kvalitet i de fleste posisjoner, da med et lite unntak for helt på topp – hvor det fortsatt er usikkert hvilke alternativ som er best.

  VM, stillingen

  Frankrike er klare for avansement, mens Australia klarer seg med uavgjort. For Danmark og Australia er det vinn eller forsvinn. Skulle begge de to sistnevnte vinne vil målforskjellen bli avgjørende.

  Australia – Danmark, lagoppstillinger

  Australia – Danmark, odds

  Australia har skaffet seg det beste utgangspunktet for avansement, men Danmark er klar oddsfavoritt.

  Over 2,5 scoringer i seks av Danmarks siste ti kamper, og i fem av siste ti for Australia.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen