More

  Atletico Madrid – Real Madrid

  Real Madrid – Atlético Madrid
  Søndag kl. 21:00
  Santiago Bernabéu
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Odds:
  H: 2,13
  U: 3,55
  B: 3,60
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  Alt ligger til rette for et forrykende Madrid-derby, når disse to gigantene barker sammen søndag kveld. Real Madrid virker ustoppelige i jakten på sin 35. La Liga-tittel. De har vunnet seks strake og dermed skaffet seg en luke på åtte poeng til ligatoer Sevilla. De regjerende ligamesterne Atlético, derimot, har gitt bort fem poeng på sine fire siste, og har hele ti poeng opp til erkerivalen på tabellen.
  Real Madrid er altså i kanonform, men det er ikke sikkert at deres viktigste spiller, Karim Benzema, stiller til denne. Franskmannen pådro seg en lett hamstringskade forrige helg, og 33-åringen må trolig gjennom en sen fitness-test før han kan klareres til 90 knalltøffe minutter.
  For El Derbi Madrileño er sjeldent vakre fotballkamper, og få mestrer kunsten i å ødelegge motstanders rytme med taklinger helt på grensen og stykke opp spillet bedre enn lag som er drillet av Diego Simeone. El Cholos spillere har for vane for å vise seg frem på sitt aller mest voldsomme når det står som mest på spill, og det fikk vi se senest i midtukens dramatiske Champions League-runde mot Porto.
  Atlético var ekstremt heldige som ikke lå under til pause, men ti minutter ut i andreomgang, sørget Antoine Griezmann for det viktige 1-0-målet. Deretter utartet kampen seg til et salig kaos, med skyhøy temperatur og begeret rant over for noen og envher. Det ble delt ut ikke mindre enn røde kort i siste halvdel av andreomgangen, og Atlético triumferte til slutt og tok seg videre til åttedelsfinalen.
  Real Madrid er som regel langt mer estetisk gledelig for øynene, og ingen spillere i Reals stjernegalleri har skinnet klarere enn Vinícius Júnior denne høsten. Brasilianeren er i sitt livs form, og har banket inn ti ligamål denne sesongen, og som regel er fulltrefferne hans av det spektakulære og avgjørende slaget. Også de triumferte i midtukens Champions League-runde da de slo Inter 2-0 hjemme på Bernabéu.
  Mens Real Madrid bare har Karim Benzema usikker til søndagens Madrid-derby, må Diego Simeone ta høyde for en rekke forfall. Stefan Savic, Sime Vrasljko, José María Giménez og Luis Suárez er alle bekreftet ute. I tillegg er Kieran Trippier tvilsom med en smell. Hvis både han og Vrasljko må stå over, er Atlético svært utsatt på høyreback-plassen.
  For spenningen i La Liga sin del ville det nok passet aller best med tre poeng til Atlético Madrid. Men, med lagenes form og skadesituasjon tatt i betraktning, blir det vrient å komme unna hjemmeseieren her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen