More

  Atlético Madrid – Manchester United

  Atlético Madrid – Manchester United
  Onsdag kl. 21:00
  Wanda Metropolitano
  TV: TV 2 Sport Premium
  Det har vært en vanskelig sesong både for Atlético Madrid og Manchester United, og i kveld står de to falne kjempene ansikt til ansikt overfor hverandre. De regjerende spanske ligamesterne har slitt spesielt, og det sedvanlige potterette forsvaret deres, har lekket som en sil denne sesongen.
  Helgens 3-0-seier mot Granada var faktisk første gang denne sesongen at Los Colchoneros holdt nullen på bortebane. Nå vender de hjem til deres storstue Wanda Metropolitano, men også her har det vært mindre suksess enn de har vært vant til. Atléti har nemlig tapt fem hjemmekamper denne sesongen, men håpet er at helgens triumf mot Osasuna kan fungere som et vendepunkt.
  Men heller ikke United har innfridd forventningene i en sesong der fansen regnet med at man i alle fall skulle utfordre øvrige konkurrenter om Premier League-pokal. De røde djevlene er imidlertid akterutseilt i kampen om ligagullet, men Ralf Rangning virker omsider å få litt sving på sakene etter at han overtok tømmene på midlertidig basis fra Ole Gunner Solskjær.
  Man United har vunnet to på rappen i ligaen, og i helgen ble en av deres mange rivaler, Leeds, slått 4-2 på Elland Road. Uniteds forrige tap etter 90 minutter kom tilbake til 3. januar da Wolves vant 1-0 på Old Trafford.
  Atlético Madrid må unnvære Koke, Matheus Cunha og Daniel Wass, men ellers ser det greit ut for vertene. Manchester United mangler bare Edinson Cavani, som ikke rakk å bli skadefri i tide til avreise Madrid.
  Vårt Tips: Dette er to lag som har trøblet denne sesongen, men begge har rike tradisjoner i Europa. Atlético Madrid er en formidabel motstander i deres egen lekegrind, og de får tipset til strålende 2,75 hos Coolbet.
  Vi har også spilt H på denne ukens Tipsfondet, som forrige uke leverte tilbakebetaling på formidable 16 262 kroner. Det er nok til å dekke et abonnement hos oss i atskillige år fremover. Vi tør derfor anbefale et abonnement på vårt magasin der du får analyser, redaksjonelle artikler, og ikke minst oddstips som beviselig er best i klassen. Det er flere tilbud å velge mellom hos oss. Bli med på oddsfesten i 2022!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen