More

  Atlético Madrid – Levante

  Atlético Madrid – Levante
  Onsdag kl. 19:00
  Wanda Metropolitano
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Atlético Madrid har en gyllen mulighet til å innta førersetet om den fjerde og siste Champions League-plassen når de møter La Ligas desidert svakeste lag denne sesongen hjemme i egen storstue.
  De regjerende ligamesterne har som kjent vært en skygge av seg selv denne sesongen, og Diego Simeones mannskap har sin fulle hyre bare å komme blant topp 4. Ingen seier virker å komme enkelt, og bare fire av Atlétis 11 seirere i ligaen har hatt seiersmargin på to mål eller mer. Forrige runde måtte de grave dypt for å dra i land en 4-3-seier hjemme mot Getafe, en kamp der de lå under 2-3 til pause, men ble reddet av Hermosos matchvinnende scoring ett minutt før full tid.
  Los Colchoneros problemer denne sesongen blekner imidlertid sammenlignet med Levantes. Tabelljumboen har vunnet kun én kamp gjennom hele sesongen, og på bortebane har det blitt usle to poeng på 11 kamper. Nedrykket til Segunda virker å være et faktum, til tross for at de har 15 kamper igjen av sesongen, og det sier en hel del om tingenes tilstand i Valencia. Nytt tap i helgen da de røk 2-4 hjemme mot Real Betis.
  Atlético Madrid mangler trioen Yannick Carrasco, Daniel Wass og Antoine Griezmann, mens Levante må klare seg uten hele seks spillere.
  Vårt Tips: Atlético Madrid har vært utilregnelige denne sesongen, men i sesongens mest overkommelige kamp, kan vel selv de ikke snuble – eller? Vi forsøker oss i alle fall på H-en, som bør kunne brukes som banker i et system. Hjemmeseier spilles dermed til 1,30 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen