More

  Atalanta – Villarreal

  Atalanta – Villarreal
  Onsdag kl. 21:00
  Gewiss Stadium
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Odds:
  H: 1,77
  U: 4,15
  B: 4,45
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: B
  Det er duket for mye spenning og underholdning når Atalanta og Villarreal skal gjøre opp om hvem som slår følge med Man Utd til åttedelsfinalen i gruppe F.
  Det er Villarreal som sitter med de beste kortene på hånden, og spanjolene trenger bare uavgjort her for å avansere, ettersom de ligger poenget foran Atalanta før kveldens oppgjør.
  Atalanta har vært på sitt aller mest uforutsigbare jeg denne høsten, og alt-eller-ingenting-stilen har begeistret en hel verden de siste årene. Et av de aller beste eksemplene på det fikk vi i helgens toppkamp borte mot Napoli. For selv om Bergamo-klubben ankom Napoli med over halvet laget ute med skader, hindret ikke det Gian Piero Gasperini i å kaste alle mann i angrep ved enhver anledning. Det resulterte i en imponerende 3-2-seier og stående ovasjoner fra Napolis supportere.
  Også i Champions League har de gått fra de høyeste topper til de dypeste daler. 1-3-1 og 10-10 i målforskjell etter fem gruppespillkamper maler et tydelig bilde, men det forteller også en historie om at det er bortimot umulig å spå hva en kan forvente når Atalanta entrer en fotballbane.
  Det har blitt spekulert i om de kan utfordre om Scudettoen, men Gasperini har uttalt at de ikke kan regnes som tittelkandidater før de har vært på tabelltopp, noe de fortsatt har til gode under hans regjeringsperiode i Bergamo.
  Villarreal har heller ikke tatt det steget i La Liga, og denne høsten har de sakket akterut i La Liga. De har imidlertid spilt bedre enn resultatene tilsier, og Unai Emery foretrekker også å spille offensiv fotball. De har imidlertid sløst stort med sjansene sine, både i La Liga og Champions League. Det har gjort sitt til at den gule ubåten trenger et resultat i Italia i kveld for å avansere til sluttspillet.
  Villarreal har akkurat fått tilbake toppspissen Gerard Moreno, og med han på topp er Emerys håp om at effektiviteten vil bli bedre, selv om Moreno brente en gedigen mulighet i helgens 0-1-tap mot Sevilla. 
  Det er nær sagt umulig å tippe en Atalanta-kamp, så da får en heller følge instinkt og verdi. Her mener vi det ligger klart mest verdi i B-en, som fås til finfine 4,45 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen