More

  Arsenal vs Liverpool – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  Liverpool besøker Arsenal i London, og statistikken er så definitivt på gjestenes side. Liverpool har vunnet de siste tre innbyrdes med total målscore 9-0. Arsenal er imidlertid nå ligaleder, med 7-1-0 fra sine første 8, mens Liverpool ikke har liknet seg seg overhodet.

  Arsenal vs Liverpool – Statistikk

  • Arsenal har vunnet 14 av de siste 15 kampene
  • Arsenal har scoret i de siste 15 kampene på rad
  • Arsenal har vunnet de siste 9 hjemmekampene på rad
  • Arsenal har ikke tapt  på14 av de siste 15 kampene
  • Arsenal har scoret i de siste 10 hjemmekampene på rad
  • Liverpool har scoret i 21 av de siste 23 bortekampene
  • I 7 av de siste 9 kampene Liverpool spilte, scoret begge lagene
  • Liverpool har sluppet inn mål i 10 av de siste 12 kampene
  • Liverpool har ikke vunnet på de siste 5 borte kampene.
  • Liverpool har scoret i 8 av de siste 9 kampene

  Arsenal vs Liverpool – Våre spådommer

  Arsenal vs Liverpool – Kampanalyse

  Arsenal har ikke slått Liverpool på siste åtte forsøk, og tre siste innbyrdes i London har endt med tre borteseirer og total målscore 0-9. Gunners-fansen har gode grunner til både håpe og tro på et langt bedre resultat denne gang. Noe grunnet gjestenes svake sesonginnledning, men mest grunnet fortjent tro på egne kvaliteter. Åtte kamper, syv seirer. Nederlaget kom mot Manchester United, men også i den kampen var The Gunners best.

  Arsenal lanseres som utfordrer, samtidig som Liverpools titteldrømmer langt på vei kan begraves. Mange hadde nok forventet Klopps menn skulle reise seg etter landslagspausen, men nei. Mot Brighton forrige lørdag havnet man fortjent under 0-2, og til tross for å ha snudd til 3-2-ledelse ville det vært blodig urettferdig om Brighton skulle forlate Anfield uten lønn for strevet. 3-3-scoringen kom som bestilt– fra et imponerende Seagulls-lag. 2-0-seieren mot Rangers i midtuka var bare som den skulle være. Skottene skal ikke være noen målestokk.

  Arsenal vs Liverpool – Innbyrdes oppgjør

  Liverpool har vunnet de siste fire kampene mot Arsenal. De tre siste gangene Arsenal har møtt Liverpool i Premier League, har ikke Liverpool sluppet inn et eneste mål, da de vant 2-0, 4-0 og 3-0.

  Arsenal vs Liverpool – Lagnyheter

  Arsenal kan ha tre spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Liverpool. Gabriel får en fridag fra Arsenal-troppen, da han er ute med karantene.

  Emile Smith Rowe og Mohamed Elneny mangler i troppen når Arsenal møter Liverpool på søndag.

  Liverpool har fem spillere som går glipp av kampen på Emirates Stadium.

  Liverpool må klare seg ute Andrew Robertson, Curtis Jones, Kevin Stewart, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain, som fortsatt ikke er skadefri til kampen. Thiago har samtidig vært fraværende fra trening denne uken, og midtbanemannen er usikker.

  Arsenal vs Liverpool – Lagoppstillinger

  Arsenal vs Liverpool – Tippetips

  Arsenal har vunnet 10 av deres foregående 10 kamper på eget gress. Liverpool har vunnet fem av deres foregående 10 bortekamper på tvers av alle turneringer, mens de har spilt uavgjort to ganger og tapt tre kamper. Målene kommer hyppig for Arsenal på hjemmebane for øyeblikket, og i begge ender av banen. Begge lag fant veien til nettmaskene i åtte av deres seneste 10 kamper.

  Det har blitt scoret over 2.5 mål i åtte av de seneste 10 kampene mellom disse to lagene. Arsenal presterte et gjennomsnitt på 0.9 mål, mens Liverpool snittet på 2.9 mål. Vi tror målene vil fortsette å renne inn i dette oppgjøret, og satser en slant på over 2.5 mål.

  Med 2-0 og 4-0-seirer i deres seneste to oppgjør mot Arsenal ser Liverpool uten tvil frem mot deres kommende bortekamp med optimisme. Begge lagene har scoret i seks av de siste 10 mellom mellom Arsenal og Liverpool. Best odds på at begge lag scorer. hos bookmakerne er 1.55.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen