More

  Arsenal utfordrer Manchester United

  Arsenal har nå satt Ajax-forsvarer Lisandro Martinez som én av sine øverste ønsker dette overgangsvinduet. London-klubben har allerede sikret seg både Marquinhos og Fabio Vieira og jobber nå med å hente Gabriel Jesus fra Manchester City og Youri Tielemans fra Leicester. Handlingen ser imidlertid ikke ut til å stoppe der. Første budet på 25 millioner pund for Martinez ble avvist, men et nytt bud er nå varslet.
  Lisandro Martinez har vært fast i midtforsvaret for Ajax de tre siste sesongene og tok store steg under Ten Hags ledelse etter overgangen fra Defensa y Justicia i 2019. Tre år gjenstår av kontrakten, men mye tyder på at det stopper på 118 kamper for Ajax. The Telegraph rapporterte tidlig at Ten Hag ønsket å ta med seg Martinez til Old Trafford sammen med lagkamerat Jurrien Timber. I tillegg jobbes det med å hente midtbanespiller og spiss på Old Trafford, men foreløpig har ingen ankommet.
  Ten Hag var klar på at alle forsterkningene måtte være på plass før preseason starter 27. juni og tiden begynner dermed å renne ut. Samtalene med Frenkie de Jong og Christian Eriksen fortsetter mens Timber i følge rapportene ikke skal være overbevist om at Manchester United er rett plass å dra. Hvis Arsenal nå «kupper» Lisandro Martinez kan dette fort bli en marerittstart på sommeren for Ten Hags prosjekt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen