More

  Arsenal slo Manchester United i femmålsthriller

  Fyrverkeri på Emirates.

  Manchester City la press på Arsenal foran toppoppgjøret mot Manchester United ved å slå Wolves 3-0 i ettermiddag.

  Og ligalederen forsvarte favorittstempelet mot Erik ten Hags menn i et fyrverkeri av en fotballkamp. Gigantene hamret løs på hverandre gjennom 90 minutter i det som var en svært severdig forestilling. Første stikk gikk imidlertid til gjestene, da formspilleren Marcus Rashford hamret inn 1-0 til United etter drøye kvarteret. Gjestene ble ikke i ledelsen lenge, for Eddie Nketiah utlignet for the Gunners bare seks minutter senere og sørget dermed at det stod 1-1 til pause.

  Etter pausepraten startet Arsenals best. Bukayo Saka skrudde vakkert inn 2-1-ledelse til londonerne åtte minutter ut i omgangen, men gjestene slo tilbake. Lisandro Martínez utlignet for United da snaue kvarteret var spilt av andreomgang. Arsenal skrudde opp tempoet for å få den forløsende, matchvinnende scoringen og fikk uttelling helt på tampen.

  Eddie Nketiah scoret sitt andre for dagen fra kloss hold med bare ett minutt igjen av ordinær tid, men det ble svært så nervøse minutter for Arsenal-fansen. VAR tok nemlig en lang og hard kikk på scoringen, før de konkluderte onside og dermed kunne spillere, trenere og supportere av hjemmelaget juble hemningsløst for tre poeng.

  Dermed vant Arsenal til slutt 3-2 og luken på fem poeng til Manchester City holdes dermed intakt. The Gunners har også en kamp til gode på den regjerende ligamesteren.

  Resultater søndag

  • Man City – Wolves 3-0
  • Leeds – Brentford 0-0
  • Arsenal – Man Utd 3-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen