More

  Arsenal på revansjejakt

  Topp mot bunn i hovedstaden i kveld, når ligaleder Arsenal får besøk av nedrykkstruede Everton. På Merseyside skal Liverpool for fjerde gang denne sesongen måle krefter mot Wolverhampton Wanderers.

  Arsenal – Everton
  Emirates
  Onsdag 20.45

  Arsenal var forventet å kunne få problemer på besøk hos et Leicester-lag som i sin forrige hjemmekamp banket Tottenham med 4-1. Artetas menn styrte imidlertid kampen fra start til mål. Ikke bare scoret man kampens eneste mål, man fikk også to nettkjenninger annullert av VAR. Mange vil nok også mene gjestene på King Power Stadium ble snytt for et straffespark. Arsenal vant sjansestatistikken 10-1, og Leicester – som vel og merke var uten James Maddison – ble ikke tillatt en eneste avslutning på mål. Gabriel Jesus og Mohamed Elneny er fortsatt skadet, men Thomas Partey er usikker. Arsenal har bare holdt nullen i 2 av sine siste 16 Premier League-kamper på eget gress.

  Everton er tilbake under streken, og der blir de liggende om de ikke snart finner en løsning på det offensive. 17 scoringer på 24 kamper er verst i klassen. I lørdagens 0-2-tap mot Villa var det Neal Maupay som misbrukte lagets største muligheter, og franskmannen står nå bokført med én scoring fra sine siste 29 kamper. Arsenal var laget som ble slått i Sean Dyche’ debut, men trolig blir det tøft å følge opp i London. James Garner, Nathan Patterson, Andros Townsend og Dominic Calvert-Lewin er fortsatt ute. Bare én av siste 26 bortekamper mot Arsenal er vunnet.

  Odds:

  H: 1,30

  U: 5,00

  B: 10,0

  Liverpool – Wolverhampton
  Anfield
  Onsdag 21.00

  Mange mente Liverpool leverte sin svakeste kamp for sesongen i 2-5-tapet hjemme mot Real Madrid. Da ble i så fall en ny standard satt lørdag kveld. Det som ble levert mot Crystal Palace på Selhurst Park var utelukkende pinlig. Naby Keita og Trent Alexander-Arnold aller verst av veldig mange dårlige. Et tannløst Palace-lag var imidlertid motstander, og da endte det målløst. Ett poeng gjør at det utrolig nok fortsatt finnes muligheter til å nå topp 4, men ikke om man fortsetter å spille som lørdag kveld. Darwin Nunez er forventet tilbake etter skulderskaden, mens også Ibrahima Konate antas klar. Diaz, Thiago og Joe Gomez er ute. Liverpool har holdt nullen i sine siste tre ligakamper. Tre av de siste fire på Anfield er vunnet.

  Wolves skuffet i 0-1-tapet hjemme mot Bournemouth. Langt bedre takter på besøk hos Fulham fredag kveld, i alle fall før pause. Fortsatt sløses det imidlertid utilgivelig med målsjansene, og enklere blir det ikke etter skaden på Matheus Cunha. Dette blir sesongens fjerde møte med Liverpool, og i to av de første tre har Wolves vært klart best. Ikke minst på Molineux for under en måned siden, da det endte med 3-0-seier. Sasa Kalajdzic, Hee-Chan Hwang og Boubacar Traore er ute, mens Matheus Cunha er usikker. Wolves har unngått tap i fem av sine siste seks bortekamper, men har bare holdt nullen i 1 av sesongens tolv første på fremmed gress.

  Odds:

  H: 1,47

  U: 4,30

  B: 6,50

  *All odds fra Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen