More

  Arsenal økte ledelsen

  Antonio Conte og Tottenham er ikke raske ut av startblokkene. De var det ikke mot Brentford, Aston Villa eller Crystal Palace, og nytt eksempel kom i dagens hovedstadsderby mot erkerival Arsenal.

  Arsenal dominerte fra første spark på ballen, og det var bare et tidsspørsmål om når ligaleder Arsenal skulle ta ledelsen. 0-1 kom etter et snaut kvarter, og den scoringen kan ikke andre enn Hugo Lloris ta ansvar for. Den franske landslagskeeperen regelrett kastet et innlegg inn i eget mål.

  0-2 kom på langskudd fra spilleren som nylig ble kåret til Premier Leagues beste i november og desember, da Martin Ødegaard dunket ballen ned i Lloris’ venstre hjørne.

  Heung-min Son og Harry Kane kom til hver sin brukbare mulighet, men Arsenal kunne uansett ledet med både 3- og 4-0 til pause. Ødegaard hadde et veldig godt langskudd som ble reddet av Lloris, mens Thomas Partey noterte seg for et prosjektil som gikk stolpe ut.

  Like kjent for å være slow starters, er Tottenham kjent for å kunne heve seg etter pause. Som man gjorde da man scoret to mot Brentford, og hele fire mot Palace. Så også i dag, da man etter pause var som et helt nytt lag, men denne gang uten å få uttelling på sjansene

  Seieren mot erkerivalen betyr at Arsenal nå har åtte poengs luke til Manchester City på andreplass, etter at den regjerende mesteren lørdag formiddag røk 1-2 mot byrivalen.

  Tidligere søndag endte det med hjemmeseier til både Newcastle og Chelsea, mot henholdsvis Fulham og Crystal Palace.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen