More

  Argentina vs Saudi Arabia – Analyse, beste odds og tpis

  Argentina og Saudi-Arabia setter i gang med sine mesterskap i formiddagskampen tirsdag, og kampen sparkes i gang på Lusail Stadium. Begge lag er selvsagt ute etter å åpne med tre poeng, men Saudi-Arabia, ranket som nummer 51 i verden, må finne seg i å være store underdoger mot Argentina som er nummer 3 på FIFA-rankingen.

  Argentina er store favoritter, ikke bare i dette oppgjøret, men også til å vinne gruppa. La Albiceleste er også en av favorittene til å gå hele veien til VM-finalen, mens Saudi-Arabia er storfavoritter til å ryke ut av gruppespillet. De skal normalt sett ikke ha tilstrekkelig kapasitet til å true Argentina på noe vis her.

  Argentina vs Saudi Arabia Stats

  • Argentina have not lost the last 36 matches in a row
  • Argentina have won 7 of the last 8 matches without conceding a goal
  • Argentina have scored in 32 of the last 34 matches
  • Argentina have won the last 5 matches in a row while scoring more than 2.5 goals
  • Argentina have won 11 of the last 13 matches
  • In the last 16 Saudi Arabia matches the sum of goals was under 2.5
  • In the last 16 Saudi Arabia matches the sum of goals was under 3.5
  • In 9 of the last 11 Saudi Arabia matches the sum of goals was under 1.5
  • Saudi Arabia have not lost 7 of the last 8 matches
  • Saudi Arabia have not won 8 of the last 10 matches

  Argentina vs Saudi Arabia Match – Vårt Tips

  Argentina vs Saudi Arabia Preview

  Argentinas form

  Argentina har vært i glimrende form i de tre siste, og slo Estland 5-0. Det fulgte de opp med 3-0 mot Honduras og vant like så greit 3-0 også mot Jamaica i den siste oppkjøringen til VM. Argentina har vunnet åtte av sine ti siste, og er ubeseiret i alle sine 35 siste kamper. De scorer også mål for moro skyld, og har et imponerende målsnitt på 2,6 på de ti siste kampene sine. De har også sluppet inn bare to mål på disse ti, som gir et snitt på 0,2 baklengs per kamp. De har holdt nullen i åtte av de ti siste kampene sine.

  Saudi-Arabias form

  Saudi-Arabia er i betraktelig mer blandet form, etter å ha vunnet, spilt uavgjort og tapt i sine tre siste. Rekken startet med 1-0-seier over Island, men ble fulgt opp med 1-1 mot Panama og 0-1 mot Kroatia. Saudi-Arabia har vunnet to av sine siste ti matcher, og fem av disse har endt uavgjort. Dermed har tre av de siste ti endt med tap. Saudi-Arabia har scoret bare fire mål på disse kampene, som gir et beskjedent snitt på 0,4 mål per kamp. De har imidlertid ikke sluppet inn for mange heller, med bare 0,5 baklengs i sekken hver kamp og fem smultringer på de siste ti.

  Overblikk

  Det er umulig å se for seg noe annet enn tre poeng til Argentina her, og vi blir veldig overrasket over om de avgir poeng mot araberne. Lionel Messi spiller trolig sitt aller siste VM, og kommer til å være enormt motivert, også mot Saudi-Arabia.

  Argentina vs Saudi Arabia Lineups

  Argentina vs Saudi Arabia – Tippetips

  Vi føler oss ganske sikre på at dette ender med argentinsk triumf, men hjemmeoddsen på 1,18 er det selvsagt bare å styre unna.

  Argentina har scoret 2,6 mål i snitt per kamp på de siste ti kampene sine, og enkel matematikk sier da at over 2,5 mål i dette oppgjøret fort kan være et veldig aktuelt spill.

  Argentina slipper nesten ikke inn mål, mens Saudi-Arabia scorer nesten ikke mål. Et alternativ til hjemmeseier med ussel odds, kan være at begge lagene ikke scorer her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen