More

  Argentina vs Kroatia – Tips, odds og analyse

  Endelig har vi kommet til semifinalene, og Lionel Messis drøm om å heve etterlengtet VM-trofé før karrieren er over, lever i beste velgående. La Albiceleste slapp med skrekken i kvartfinalen mot Nederland. Nahuel Molina og Lionel Messi ga argentinerne tilsynelatende komfortabel 2-0-ledelse, helt til innbytter Wout Weghorst (!) dukket opp og scoret to for Nederland, det siste målet i aller siste sekund av ordinær tid. Dermed måtte nasjonene ut i ekstraomganger og straffesparkkonkurranse, og der var det Lionel Messi og kompani som best klarte å bevare nervene og gikk videre.

  Kroatia har gått til skytterduell fra 11-meteren i både åttedels- og kvartfinalen. Først ble Japan slått ut, før de smått sensasjonelt tok seg videre på bekostning av selveste Brasil. Kroatene er kanskje den nasjonen som har overbevist minst av de fire gjenværende nasjonene, men all den erfaringen og ballasten Luka Modric og de andre veteranene bringer til torgs, kan ikke undervurderes.

  Argentina startet gruppespillet med sjokktap mot Saudi-Arabia, men ristet det av seg med strake triumfer mot Mexico og Polen. Kroatia er ubeseiret i VM etter 0-0 mot Marokko og Belgia, og 4-1-seier over Canada. Argentina er ranket som nummer 3 i verden, mens Kroatia ligger som nummer 12 på FIFA-rankingen.

  Argentina vs Kroatia Stats

  • Argentina have not lost 43 of the last 45 matches
  • Argentina have scored in 37 of the last 39 matches
  • Argentina have won 9 of the last 10 matches while scoring more than 1.5 goals
  • Argentina have won 12 of the last 14 matches
  • In 8 of the last 10 Argentina matches the sum of goals was over 2.5
  • Croatia have not lost 22 of the last 24 matches
  • Croatia have won 8 of the last 10 matches
  • Croatia have won 3 of the last 4 matches and the sum of goals was over 4.5
  • Croatia have won 3 of the last 4 matches while scoring more than 3.5 goals
  • In 3 of the last 4 Croatia matches the sum of goals was over 4.5

  Argentina vs Kroatia – Vårt Tips

  Argentina vs Kroatia Preview

  Argentinas form

  Argentina startet VM med sjokktap mot Saudi-Arabia, men tok seg likevel til sluttspillet etter seirer mot Mexico og Polen. Har slått Australia 2-1 og Nederland på straffesparkkonkurranse. Tapet mot saudiene er også deres eneste tap på de siste ti, og har scoret hele 32 ganger på disse kampene og sluppet inn åtte. Nullen har blitt holdt syv ganger.

  Kroatias form

  Kroatia er i flott form, og selv om de ikke alltid overbeviser spillemessig, får de med seg resultatene. Kroatene er ubeseiret på de siste ti, og har scoret 21 ganger totalt i løpet av disse kampene. De har, som Argentina, sluppet inn åtte, men holdt buret rent fem ganger.

  Argentina vs Kroatia – Lagoppstillinger

  Argentina vs Kroatia – Tippetips

  Argentina har tapt bare én av sine siste ti, mens Kroatia er ubeseiret på like mange forsøk. Dette ligger an til å bli meget tett og jevnt. Vi går for u’en.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i to av de siste tre innbyrdes oppgjørene mellom disse nasjonene. Det har vært over 2,5 mål i åtte av Argentinas ti siste kamper, mens det samme har skjedd i fem av de siste ti for Kroatia. Argentina har scoret minst ett i 14 strake kamper.

  Argentina har vunnet syv av sine ti siste kamper uten å slippe inn mål, og har holdt nullen to ganger så langt dette mesterskapet. Kroatia kan, som Argentina, vise til to smultringer så langt i VM.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen