More

  Argentina til semifinale

  Lionel Messi ga klar beskjed om at han fortsatt kan tituleres som verdens beste fotballspiller, og etter at ballvirtuosen selv hadde gjort 2-0 med bare kvarteret igjen på klokka trodde de aller fleste at semifinalebilletten var i havn.

  Den gang ei.

  Nederland skapte knapt en målsjanse før Messis 2-0-scoring fra straffemerket, men samtidig med argentinsk feiring gjorde Louis van Gaal byttene og formasjonsskiftet som snart skulle snu kampen. Og det var ferske innbyttere som skapte den etterlengtede nettsusen for oransjetrøyene. Steven Berghuis sto for legget, mens den utleide Burnley-spissen Wout Weghorst skallet inn reduseringen – bare fem minutter etter å ha kommet på banen.

  I det aller siste av hele ti minutters tilleggstid var Weghorst der igjen. 2-2 og ekstraomganger. Den så vi ikke komme da Messi feiret 2-0.

  Første ekstraomgang bød ikke på stort av dramatikk, mens Argentina hissig jaktet seier det siste kvarteret før straffesparkkonkurranse.

  Totalt tolv gule kort ble notert i dommerens bok før det hele skulle avgjøres fra krittmerket. Skulle Argentina lide samme skjebne som Brasil ble påført av Kroatia tidligere på dagen?

  Nei.

  Aston Villa-keeper Emiliano Martinez sørget for at Tipsbladets VM-favoritt fortsatt lever, mens de oransje reiser hjem.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen