More

  Årets tabelltips: Molde på topp

  Tabelltips Eliteserien 2024: Vi tror Molde gjeninntar tronen i norsk fotball. 

  Tabelltips Eliteserien 2024

  Det ble til slutt ikke spesielt spennende i tittelkampen forrige sesong. Lenge så det ut til at Viking skulle ta sitt første seriegull siden 1991, men kollapset på spektakulært vis. Ikke overraskende endte Bodø/Glimt opp som seriemester, og har i løpet av de siste årene bygd opp en fryktinngytende spillerstall, og er sammen med Molde i besittelse av landets desidert bredeste tropp. 

  FÅ VÅR 184-SIDERS SERIESTART-SPESIAL FOR BARE FEM KRONER!

  Er det imidlertid nok til å forsvare seriegullet? Det tror ikke vi. Molde stiller svært så revansjesugne til årets sesong, etter å ha kommet på en fryktelig skuffende 5. plass i 2023. Laget fra rosenes by var milevis unna gullstriden, men viste i Europa at toppnivået holder europeisk klasse. Avansementet til sluttspillet i Conference League betyr dessuten at Molde stiller til startstreken i skikkelig kampform etter å ha spilt tellende kamper i vinter, mens de øvrige utfordrerne har prikket inn form og spillestil på diverse gressbaner på La Manga og andre steder. 

  Tabelltips
  Vi Tror Molde Tar Tilbake Tronen I Norsk Fotball.

  Norges beste tenåring

  Brann gjorde selvsagt et glimrende comeback til Eliteserien forrige sesong, som så kjent endte med seriesølv. Rødtrøyene så rett og slett ut som et knallgodt Eliteserielag i fjor, og har ikke tatt mange stegene ned i løpet av vinteren. Vi mener likevel det er et skille i kvalitet og stabilitet mellom de to beste lagene og Brann og øvrige utfordrere. Viking har mistet noen særdeles viktige brikker i David Brekalo og Markus Solbakken, og det gjenstår å se om de har blitt tilstrekkelig erstattet. Kan hende er utgangstipset på 4. plass i overkant høyt, men samtidig ser det veldig jevnt ut fra fjerdeplass og de neste plassene på tabellen. 

  Tabelltips
  Årets Tabelltips: Molde På Topp 4

  Mange er naturligvis på hvordan Rosenborgs sesong vil se ut. Trønderne stiller med ny trener i Alfred Johansson, som har ankommet Lerkendal med gode skussmål fra Danmark. 33-åringen har imidlertid aldri ledet et seniorlag i sin trenerkarriere, og selv om prestasjoner og resultater i treningskamper skal tas med atskillige klyper salt, har Rosenborg sett regelmessig redselsfulle ut i vinterens sesongoppkjøring. RBK er selvsagt i besittelse av ikke bare landets, men også et av Europas mest spennende balltalenter i Sverre Nypan, og 17-åringen fikk sitt store gjennombrudd forrige sesong. Det er dog i overkant mye å forvente at en tenåring, som ikke fyller 18 før i desember, skal klare å bære Rosenborg på sine skuldre til en topplassering. Vi tror de går mot sin svakeste tabellplassering i toppdivisjonen siden 1977, og setter trønderne på 10. plass i vårt tabelltips.

  Hvem rykker ned?

  Så gjenstår det å se hvem som må ta den tunge turen ned til OBOS-ligaen. Kan hende noe overraskende, har vi plassert Odd på direkte nedrykk. Telemarkingene ledes i år av Kenneth Dokken, og vi tror han har en tøff debutsesong i Eliteserien i vente. Sandefjord er et lag som kronisk blir plassert på nedrykk av landets aviser og eksperter, men vi mener vestfoldingene har et bedre mannskap og en bredere tropp enn de har hatt på mange år. De har også, mot alle odds, klart å beholde Danilo Al-Saed, en av de store kometene i Eliteserien i fjor.  

  Tabelltips
  Kfum Oslo Er Klare For Klubbens Første Sesong I Eliteserien.

  Det er fryktelig mange spørsmål vi sitrer etter å få svar på, og de første svarene får vi når første serierunde er gjennomført i løpet av påskehelgen. Det vi vet med sikkerhet er at tabellen garantert ikke kommer til å se ut slik vi har presentert vårt tabelltips, og husk at et tabelltips er nettopp det, intet mer enn et tips.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen