More

  Årets siste kamper i League One og Two

  Boxing Day er oppsummert og opplest. Nå er det duket for en ny runde i League One og Two, med noen herlige kamper både torsdag og fredag.

  League One

  Torsdagen starter med tre tøffe kamper for de tre topplagene. Plymouth innehar fortsatt tabellteten men møter Wycombe som på Boxing Day for første gang luktet på playoff-plassene denne sesongen etter nok en sterk seier. Ipswich skal ut i tøff bortekamp mot Portsmouth, selv om hjemmelaget trøbler mye for øyeblikket. Sheffield Wednesday er favoritter hjemme mot Port Vale, men overraskelseslaget har sjokkert mot topplag før. Bare spør Plymouth. Barnsley på fjerdeplass har Fleetwood hjemme. De hadde fortjent noe mot Sheffield Wednesday men det ble med null poeng og storspiller Shaun Rooney utvist, til store protester.

  Peterborough sin nedtur fortsetter, men de tok likevel et sterkt bortepoeng mot et Charlton-mannskap med ny giv. Nå skal de ut mot rival Milton Keynes, som også har fått ny giv etter managersparkingen. I morgen skal de to siste lagene på playoff – Bolton og Derby – ut i dyst. De to spilte 0-0 dagen etter boxing day og må derfor også denne runden vente en ekstra dag på kamp. Derby møter Cambridge hjemme i en kamp alle forventer seier i. Bolton på sin side skal ut mot Lincoln i en kamp det stinker uavgjort av.

  Ny bunnkamp denne runden også. Burton gjester Forest Green. Bortelaget tok en råsterk 3-0 seier over Lincoln på Boxing-day mens Forest Green tapte bunnoppgjøret mot Milton Keynes i en jevn batalje. Tre poeng er livsviktig for begge her. Det er det også for jumbo Morecambe som har hjemmekamp mot Accrington Stanley.

  League Two

  Fem poeng skiller Carlisle på fjerdeplass og Doncaster på 13.plass. Torsdagens mest spennende oppgjør er Northampton på tredje mot Swindon på femte. Northampton vil øke luken ned til playoff-mannskapene og da må de slå lagene bak seg på tabellen. Walsall og Stockport er også to lag som ønsker seg inn i topp syv og begge to tok sterke seiere på Boxing Day. Hjemmelaget kan ta seg inn på topp syv med seier i dette jevne oppgjøret.

  Runden avsluttes med Leyton Orient sin bortekamp mot Newport og Stevenage sin hjemmekamp mot Crawley. De to topplagene måtte dele poengene i 0-0 oppgjøret 27 desember. Den kampen viste hvorfor begge lagene står med en fot i League One allerede.

  I bunnen kan man i kveld rette fokus mot Colchester sin hjemmekamp mot Wimbledon, Hartlepool mot Mansfield og Rochdale borte mot Doncaster. I tillegg skal Gillingham avslutte dette grusomme året med bortekamp mot Sutton. Gillingham har den siste måneden fått seg nye eiere og trolig er dette grunnen til at Neil Harris fortsatt sitter trygt. Det er ventet store endringer i troppen fra januar og de har allerede fått på plass sin første signering i spissen Tom Nichols fra Crawley. Det at den glimrende angrepsspilleren tar turen til bunnlaget Gillingham vitner om at The Gills har penger som frister. Trolig vil han og flere andre nyankomne føre til at de seks scoringene så langt i sesongen raskt blir doblet og triplet. Men først må de gjennom en siste kamp i 2022, og den ender trolig med tap.

  SPILLTIPS

  Først og fremst er det fem hjemmeseiere vi setter sammen da flere av dem gir relativ god odds. Derby og Sheffield Wed er storfavoritter og kan gjerne kombineres med andre kamper. Bristol Rovers er favoritt mot Exeter og vi synes derfor 2,30 er ekstra godt betalt.

  • Doncaster – Rochdale H til 1.98 i odds hos Coolbet.
  • Bristol Rovers – Exeter H til 2,30 i odds hos Coolbet
  • Sheffield Wed – Port Vale H til 1,60 i odds hos Coolbet
  • Morecambe -Accrington H til 3,05 i odds hos Coolbet
  • Derby – Cambridge H til 1,45 i odds hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen