More

  Åpent i begge ender i tysk Bundesliga

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Allerede fredag kveld i tysk Bundesliga får vi et svært viktig oppgjør i tysk Bundesliga når nedrykkstruede Bochum spiller lokaloppgjør hjemme mot Borussia Dortmund som er ny tabelleder. Gjestene overbeviste stort med 4-0-seier mot Eintracht Frankfurt forrige helg, men det var naturligvis et solid skår i gleden at Nico Schlotterbeck holdt i kun 25 minutter i comebacket etter skade. Nå frykter klubben at han mister resten av sesongen. Bedre nytt er det at målvakt Gregor Kobel ser ut til å bli i klubben selv om han de siste månedene har vært linket til Chelsea, Manchester United og Bayern München.

  Jakter tidligere Bodø/Glimt-spiss

  Fem kamper har avspark 15.30 på lørdag i tysk Bundesliga. Stuttgart blir naturlige favoritter hjemme mot Borussia Mönchengladbach på at det er vertene som har alt å spille for i nedrykksstriden. Hos gjestene har man allerede begynt å planlegge neste sesong som blir uten spisstjerne Marcus Thuram. 25-åringen kan faktisk allerede ha spilt sin siste kamp for klubben etter at han ble skadet i 0-1-tapet for Union Berlin forrige helg. Avgang blir det også hos Köln der målvakt Timo Horn har bestemt seg for å ikke forlenge kontrakten etter 21 år i klubben. Det kommer ikke som noen stor overraskelse da han denne sesongen har mistet plassen i laget til Marvin Schwäbe. I Eintracht Frankfurt meldes det om fortsatt enorm interesse for Randal Kolo Muani. Markus Krösche innrømmet denne uken at Bayern München ser på spilleren, men at det samtidig er mange andre interesserte. Klubben skal ha satt en prislapp på minst 100 millioner euro for den franske spissen. I Union Berlin mot Bayer Leverkusen er det to lag med alt å spille for som skal i aksjon. Vertene bestemte seg denne uken for ikke å bruke klausulen på å hente lånespiller Timo Baumgartl fra PSV Eindhoven på permanent basis. Bayer Leverkusen har semifinale i Europa League, men har også nå en mulighet på Champions League-plass i ligaen. RB Leipzig mister som kjent stjernespiller Christopher Nkunku til sommeren og er dermed på spissjakt. Sky Germany meldte denne midtuken at man har merket seg Union St. Gilloise-spiss Victor Boniface som har møtte godt med tyske lag i europacupen denne sesongen. Den tidligere Bodø/Glimt-spissen blir imidlertid ikke billig og prisen skal nå være på seks millioner euro mot de 700.000 euroene belgierne sendte til Norge i fjor.

  Tidligere Bodø/Glimt-Spiss Victor Boniface Linkes Nå Til Tysk Bundesliga
  Åpent I Begge Ender I Tysk Bundesliga 2

  Desperate Schalke 04

  I kveldskampen lørdag i tysk Bundesliga fortsetter Schalke 04 den desperate kampen for å unngå nedrykk. Rodrigo Zalazar og Thomas Outwejan skal begge ha gitt beskjed om at de ønsker å forlate klubben til sommeren. For de mer sentrale spillerne kommer det mest an på hvilken divisjon man spiller i neste sesong. Man har avtalt å gjøre Tom Krauß lån fra RB Leipzig til en permanent overgang for 1,5 million euro, men det gjelder kun hvis man unngår nedrykk. Motstander Werder Bremen har ikke det store å spille for lenger og det meste handler om stjernespiss Niclas Füllkrug. Denne uken linkes han til en overgang til Borussia Mönchengladbach. Tidligere skal klubber som Freiburg, Eintracht Frankfurt, Torino og West Ham ha meldt sin interesse.

  Bayern på spissjakt

  Søndagen i tysk Bundesliga åpner med topp mot bunn i Bayern München – Hertha Berlin og der finner vi naturlig nok helgens største tyske favoritt. Vertene er inne i en tung periode og skal være klar for å sette overgangsrekord til sommeren med spisskjøp. Victor Osimhen, tidligere nevnte Randal Kolo Muani og Harry Kane skal stå øverst på ønskelisten og man skal ikke ha noen problemer med å bruke Sadio Mané som en del av betalingen. Samtidig jobbes det med nye kontrakter for Jamal Musiala og Alphonso Davies mens Daley Blind har fått beskjed om at han er ferdig i klubben ved sesongslutt. Motstander Hertha Berlin har på sin side suspendert lånespiller Ivan Sunjic fra Birmingham for resten av sesongen grunnet manglende innsats på trening. Runden i tysk Bundesliga avsluttes med Wolfsburg mot Mainz. Det er én av våre utvalgte hovedkamper i Tipsbladet Weekend denne uken og dekkes dermed fullt ut i avisen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen