More

  Ángel skinner sterkest

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  De åtte kvartfinalistene i Europa League-sluttspillet blir klare torsdag. De åtte første møtene ga fem hjemmeseirer og tre uavgjorte kamper og vi fikk totalt 24 scoringer. Sporting CP og Arsenal spilte 2-2 i en underholdende kamp i Portugal. Der snudde portugiserne tidlig baklengsmål til 2-1-ledelse. Paulinho misbrukte så sjansen til å sette 3-1 og i stedet kom utligningen under ett minutt senere på et selvmål. Spissen kan imidlertid glede seg over at han som andre spiller noensinne i europacupen har scoret mot både Arsenal og Tottenham i den samme sesongen. Den eneste som tidligere har klart det var Youssef El-Arabi for Olympiakos i 2019/20-sesongen.

  Argentinsk formspiller

  Freiburg røk 0-1 borte mot Juventus og etter kampen skrøt tyskernes trener Christian Streich av Ángel Di María. Den argentinske playmakeren satt inn kampens eneste mål og 35-åringen leverte som kjent hattrick mot Nantes i den foregående runden. Lagkamerat Manuel Locatelli er også meget imponert over veteranen:

  – Ángel er et fenomen. Han er i en helt egen kategori. Han er virkelig en mester.

  Europa League er som kjent Sevillas lekegrind og spanjolene gjorde nå jobben med 2-0-seier hjemme mot Fenerbahce. Man imponerte imidlertid ikke i den kampen og trener Jorge Sampaoli innrømmet at man hadde vært nest best i store deler av oppgjøret. Selvtilliten foran returoppgjøret i den tyrkiske heksegryten er også noe frynsete da man etter en elendig sesong er involvert i nedrykksstriden i LaLiga. Fenerbahce-sjef Jorge Jesus har i hvert fall ikke gitt opp:

  – Spiller vi som vi gjorde i 1. omgangen i Spania kan vi score mål foran vårt eget publikum.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen