More

  Andy Cook reddet Mark Hughes, igjen

  Nok en gang var Bradford City i ferd med å kaste bort poeng hjemme på Valley Parade.

  Bradford har vist god form den senere tid men har hatt for vane å kaste bort både et og tre poeng hjemme på Valley Parade denne sesongen. I dagens hjemmemøte mot Colchester var det i ferd med å skje igjen for Mark Hughes. Overtak spillemessig gav ikke resultat og heller ikke sjansene kom på løpende band de første 60 minuttene. Nærmest var de da januarsigneringen Adam Clayton svingte et innlegg på hodet til Matty Platt som stanget forsøket like utenfor stolpen.

  Men i det 93 av 94 tillagte minutt kom den forløsende scoringen. Andy Cook – som startet sesongen som supersub – stanget inn Harry Chapman sin corner og scoret med det sitt 19 mål for sesongen til elleville jubelscener fremfor 20 383 tilskuere på nivå fire. Ikke før jubelscenene hadde lagt seg kom Cook seg fri igjen på kanten og serverte innbytter Scott Banks som enkelt satte 2-0 og dermed var de tre poengene i boks for The Bantams.

  Seieren tok de forbi Stockport og opp på femteplass på tabellen da de bare klarte 0-0 hjemme mot Doncaster. Med bare tre poeng opp til Stevenage på tredjeplass kan de fortsatt drømme om direkte opprykk i det som ser ut til å bli et bikkjeslagsmål om de to siste opprykksplassene bak Leyton Orient.

  Med Bradford og Salford-seier gikk også våre to weekend-tips inn i League Two denne helgen.

  Mer om helgens runde får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet der fokuset blir på sjokkseieren til Rochdale mot Stevenage.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen