More

  Alt å spille for i Porto

  Spenningen lever.

  • Porto – Inter (Champions League)
  • Tirsdag kl. 21:00 (TV2 Sport 1)
  • Estádio do Dragão, Porto

  Alt å spille for i Portugal, når Porto og Inter skal gjøre opp om kvartfinalebillett i Champions League i kveld. Italienerne har knappe 1-0 å gå på fra det første oppgjøret på San Siro, der Romelu Lukaku scoret kampens eneste mål, fire minutter før full tid.

  Siden den gang har Inter slått Lecce 2-0, men også tapt for både Bologna og Spezia. Nerazzurri virker sårbare, og har fått de øvrige topplagene i Serie A ubehagelig tett innpå seg. Simone Inzaghi har vært svært misfornøyd med forskjellen i både resultater og kvalitet i Inters hjemme- og bortekamper, og Inter har tapt begge sine to siste kamper på fremmed gress.

  I høstens gruppespill klarte de kun å slå Victoria Plzen på bortebane, men det må tas med i betraktningen at Barcelona og Bayern München var de øvrige lagene i gruppa.

  Porto er som regel utilnærmelige på eget gress i Primeira Liga, men for noen uker siden røk de svært overraskende 1-2 mot Gil Vicente. Sjokkskadede portugisere tapte dessuten 0-4 i dragens hule mot Club Brügge i høstens første Champions League-runde, men slo senere tilbake med triumfer mot Bayer Leverkusen og Atlético Madrid. Porto har tatt seg til kvartfinalen i denne turneringen bare fire ganger siden José Mourinho tok dem hele veien i 2004.

  Porto mangler João Mário, Otávio, Francisco Meixedo og João Marcelo til kveldens oppgjør. Inter mangler kun Robin Gosens.

  Odds (Norsk Tipping)

  Porto – Inter
  2,65 – 3,25 – 2,60

  Til å gå videre
  Porto 3,60 – 1,25 Inter

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen