More

  Aké blir

  Raheem Sterling ble som kjent Chelseas første kjøp under den nye Todd Boehly-æraen, og vel så kjent er at the Blues jakter midtstoppere. En handel med Nathan Aké har lenge virket å være i boks, etter at klubben og midtstopperen har blitt enige om personlige betingelser. Men, fredag morgen kom de første rapportene på at Manchester City har bestemt seg for å beholde nederlenderen på Etihad, og dermed må Chelsea se seg om etter andre alternativer. Napolis Kaliodu Koulibay er en annen som er mer eller mindre klar for Premier League-spill i London, og ryktene sier også at Chelsea har gjenoppvekket interessen for Sevillas Jules Koundé.
  Bayern i god posisjon
  Mathijs de Ligt er en annen midtstopper som har blitt linket til Chelsea, men Juventus-stjernen virker i stedet å være på vei til Bayern München. Ifølge Football Italia har Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic uttalt de er i en god posisjon til å få i stand en handel, men at Tysklands suverent beste klubb må smøre seg med tålmodighet.
  Vil hente City-stjerne
  Forsvarsspillere virker å være den nye vinen på overgangsmarkedet denne sommeren. Også Arsenal er ute etter å forsterke de bakre rekker, og også de ser til regjerende ligamester City for friskt blod. Oleksandr Zinchenko, som også kan bekle en rolle på midtbanen, skal være the Gunners´ førstevalg etter at de måtte se Lisandro Martínez forsvinne til Manchester United.
  Ønsket av to PL-klubber
  Til tross for at forsvarere er den nye vinen, går heller ikke årgangsvin av moten. Edin Dzeko har kan hende passert 36 år, men ordnet likevel 27 målpoeng i alle turneringer for Inter forrige sesong, og italienerne er ute etter å senke lønningsutgiftene for å hente nye spillere. Everton og Wolves skal ifølge ryktene være interessert i å hente bosnieren tilbake til Premier League.
  Bellingham til Real?
  Sist, men ikke minst, i formiddagens ryktebørs omhandler Jude Bellingham. Den 19 år gamle Dortmund-stjernen er på ønskelista til så å si alle europeiske storklubber, og til tross for en overbefolket midtbane, skal Real Madrid ha presset seg fremst i køen. Madrid har et kobbel av stjernespillere på midten, men det kan endre seg radikalt i fremtiden. Luka Modric og Toni Kroos har begge bare ett år igjen av sine kontrakter på Santiago Bernabéu.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen