More

  AC Milan vs Chelsea – Analyse, tippetips og beste odds

  Vi har kommet til siste halvdel av gruppespillet i Champions League. Foran oss ligger en kamp i runde fire mellom AC Milan og Chelsea som spilles tirsdag på San Siro.

  Etter tredje runde i gruppespillet er AC Milan nummer tre med fire poeng, mens Chelsea har også fire poeng og ligger som nummer to. AC Milan må få med seg et positivt resultat for å ikke miste håpet om videre avansement. En seier vil definitivt holde dem inne med en sjanse til å nå neste runde. Med litt flaks kan uavgjort gjøre susen, mens et tap kan vise seg å være svært kostbart. Chelsea reise til deres fjerde kamp i Champions League og har tatt fire poeng så langt. De må rett og slett dra fra San Siro med minst ett poeng, hvis de ønsker å være med i neste runde. Uavgjort kan gjøre susen, men mest sannsynlig er det en seier at som må til for at de skal kunne ta seg videre.

  I forkant av deres kommende Champions League møte, har Chelsea et snitt på 1.6 mål per kamp i deres siste 10 kamper. De har scoret 16 mål, mens de har sluppet inn 12 mål. Det utgjør et gjennomsnitt på 1.2 per kamp, der de har hindret motstanderne fra å score bare to ganger.

  AC Milan vs Chelsea – Statistikk

  • AC Milan har ikke tapt på 16 av de siste 18 hjemmekampene
  • AC Milan har scoret i 19 av de siste 21 kampene
  • AC Milan har ikke tapt 12 av de siste 14 kampene
  • I 6 av de siste 7 kampene AC Milan spilte, scoret begge lagene
  • AC Milan har vunnet 7 av de siste 8 hjemmekampene
  • Chelsea har sluppet inn i 15 av de siste 17 kampene
  • Chelsea har sluppet inn i 10 av de siste 12 bortekampene
  • I 5 av de siste 7 kampene Chelsea spilte, scoret begge lagene
  • Chelsea har scoret i 9 av de siste 11 kampene
  • Chelsea har ikke tapt på de siste 3 kampene på rad

  AC Milan vs Chelsea – Våre spådommer

  AC Milan vs Chelsea – Kampanalyse

  AC Milan har vært litt opp og ned i deres seneste tre kamper, hvor de åpnet med å banke Empoli 3-1. Det viste seg vanskelig å følge opp, da de tapte med 0-3 mot Chelsea. De var dog tilbake på rett kurs i den neste kampen, hvor de tok en sterk 2-0 seier over Juventus. AC Milan har kun én fattig seier på San Siro av de seneste seks mulige i ligaen. De har spilt to uavgjort og tapte tre av disse, og har scoret seks mål og sluppet inn sju.

  Chelsea har vært i kanonform i de seneste tre kampene. De har ganske enkelt tatt trepoengere i alle kampene. Først ble Crystal Palace slått 2-1, etterfulgt av at AC Milan ble feid til siden med 3-0. Senest gikk den gode formen ut over Wolverhampton, som også ble slått 3-0. Chelsea har vunnet tre av sine siste seks siste bortekamper, mens de har spilt en uavgjort og gått på to tap. De har scoret ni mål, mens de samtidig har sluppet inn åtte.

  AC Milan vs Chelsea – Innbyrdes oppgjør

  Chelsea vant 3-0 sist mot AC Milan, og går inn i til kampen med et psykologisk overtak. Chelsea har vunnet fire av deres foregående seks kamper, mens AC Milan har ingen seire på like mange oppgjør. Seier til Chelsea kan spilles til odds 2.43 hos bookmakerne.

  AC Milan vs Chelsea – Lagnyheter

  AC Milan kan i verste fall risikere å ha hele sju spillere ute når de på tirsdag igjen skal spille kamp.

  Simon Kjær, Davide Calabria, Alexis Saelemaekers, Junior Messias, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan Ibrahimovic mangler i troppen.

  Chelsea har en nesten full tropp til rådighet, ettersom bare to spillere ser ut til å bli tvunget til å være på sidelinjen.

  Chelsea må klare seg ute Wesley Fofana og N’Golo Kanté, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på San Siro.

  AC Milan vs Chelsea – Lagoppstillinger

  AC Milan vs Chelsea – Tippetips

  AC Milan tok tre poeng i 8 i deres foregående 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De spilte uavgjort en gang og har gått på et nederlag i denne perioden. Chelsea har tatt fire seire i deres siste 10 bortekamper, men også gått på seks nederlag. Vi tror ikke AC Milan får noen revansje, men tror derimot at poengene skal deles på San Siro.

  Det har blitt scoret over 2.5 mål i tre kamper av de seneste seks kampene mellom disse to lagene. AC Milan presterte et gjennomsnitt på 0.34 mål, mens Chelsea snittet på 2.33 mål. Vi tror på mange mål, og at lagene gir oss over 2.5 mål.

  Selv om AC Milan ikke noterte seg for mål i London føler vi oss sikre på at de scorer foran eget publikum. Også gjestene fra Premier League har funnet scoringsformen, og vi setter derfor noen kroner på at begge lag scorer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen