More

  Aalesund vs Sandefjord – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  Aalesund er favoritter til å vinne kampen deres på søndag mot Sandefjord. Bookmakere har dem som ganske store favoritter, ikke så rart, all den tid gjestene har spilt 11 strake uten en seier.. Deres siste møte på Release Arena var en skikkelig godbit, som endte 2-2. Et uventet resultat, men vi har ikke noe imot en lignende målfest på søndag. Aalesund er nummer 12 på tabellen med 32 poeng etter 26 kamper, mens Sandefjord er nummer 14 med 23 poeng etter 26 kamper.

  Aalesund vs Sandefjord – Statistikk

  • Aalesund har ikke vunnet på 10 av de siste 12 kampene
  • I 5 av de siste 6 hjemmekampene Aalesund spilte, scoret begge lagene
  • I 6 av de siste 8 kampene Aalesund spilte, scoret begge lagene
  • Aalesund har sluppet inn i 9 av de siste 10 kampene
  • Aalesund har ikke vunnet 6 av de siste 7 hjemmekampene
  • Sandefjord har sluppet inn i 30 av de siste 32 bortekampene
  • Sandefjord har ikke vunnet på de siste 11 kampene
  • Sandefjord har sluppet inn i 23 av de siste 25 kampene
  • I 8 av de siste 10 kampene Sandefjord spilte, scoret begge lagene
  • Sandefjord har tapt de siste 5 bortekampene på rad

  Aalesund vs Sandefjord – Våre spådommer

  Aalesund vs Sandefjord – Kampanalyse

  Aalesund virker å være i fin form før deres kommende kamp. Deres seneste tre kamper startet med en seier mot Viking, som ble slått 2-1. Deretter spilte de 0-0 mot Hamarkameratene, før Jerv ble beseiret 1-0.

  Sandefjord har bare tatt ett poeng fra de tre foregående kampene, og de startet med 1-1 mot Sarpsborg 08. Etter det ble Bodø/Glimt for sterke i et 1-4 tap, før de tapte 1-2 mot bunnlaget Jerv. Totalt har vestfoldingene spilt 11 strake uten en eneste triumf.

  Aalesund vs Sandefjord – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Det endte uavgjort sist gang Aalesund møtte Sandefjord. Ingen av lagene ønsket å tape, og stillingen ble 2-2. Den beste oddsen på at det igjen blir uavgjort er 4.30 hos bookmakerne. Aalesund går til kampen mot Sandefjord med en 4-3-3 statistikk i deres seneste 10 oppgjør. Det gir en seiersrate på 40%, hvilket kanskje er verdt å ha i bakhodet , før man setter sine spill.

  Aalesund vs Sandefjord – Lagnyheter

  Aalesund har bare en utilgjengelig spiller når de møter Sandefjord på Color Line Stadion.

  Aalesund må klare seg uten Alexander Ammitzbøll på søndag mot Sandefjord, da han sliter med en skade.

  Sandefjord har tre spillere på skade- og fraværslisten, mens de forbereder seg til kampen.

  Sandefjord må klare seg uten Harmeet Singh, Sander Moen Foss og Sander Risan Mørk, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Color Line Stadion.

  Aalesund vs Sandefjord – Lagoppstillinger

  Aalesund vs Sandefjord – Tippetips

  Aalesund har tatt tre poeng i tre av deres foregående 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De spilte uavgjort fire ganger og har gått på tre nederlag i denne perioden. Sandefjord sikret seg fire seire på deres siste 10 bortekamper, men de har også tapt seks kamper. Dette er to lag i bunnen av tabellen, men vi tror Aalesund besitter størst kvalitet på hjemmebane, og setter noen kroner på hjemmeseier.

  Der var under 2.5 mål i fire av de tidligere 10 kampene mellom de to klubbene. Mens Aalesund har et gjennomsnitt på 1.3 mål i oppgjørene, har Sandefjord et snitt på 1.1 mål.

  I de siste 10 oppgjørene mellom Aalesund og Sandefjord har begge lag scoret fem ganger. Beste odds på at begge lag scorer er 1.60.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen