More

  96-siders Seriestart-spesial!

  Endelig! Ventetiden har vært vond og lang, men nå dukes det endelig for norsk fotball. Samtidig som de store ligaene i Europa er på oppløpssiden, knyter norske toppspillere skoa.
  Norges eldste, og etter hvert eneste, sport- og spillavis har fokus på den hjemlige seriestarten, men tar naturligvis ikke øynene av hva som skjer i England eller øvrige Europa av den grunn. Dette er intet annet enn godt nytt for våre lesere, som kan gå uken i møte med en seriestart-spesial på ubeskjedne 96 sider.
  *Vår flotte forside er for øvrig tegnet av våre samarbeidspartnere i Sleivdal IL (SVEEN OG EMBERLAND ILLUSTRASJON AS).
  Eliteserien stjeler denne uken oppmerksomheten, men i kjent stil har vi mye for de aller fleste. Inkludert gode tips. Forrige uke klinket vi som nevnt til med tidens beste betalte uke på Tipsfondet, og vi minner igjen om at vi i 2020 leverte et resultat på formidable 890 %.
  På tide å tegne et abonnement? Den som valgte å følge tipsene våre på Tipsfondet i 2020 kunne altså finansiert abonnement de neste 33 årene… Bestill ditt abonnement i dag, så har du Eliteserie-spesialen i din postkasse (enten fysisk eller i mailboksen) tirsdag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen