More

  7. plass: Gamdom

  Vi har hele våren og sommeren testet 24 bookmakere ned til minste detalj og er nå klar for å presentere våre resultater. Her kan du lese alt om årets store bookmakertest:

  https://www.tipsbladet.no/den-store-bookmakertesten-2022/

  Tidligere har vi presentert 24. til 8. plassen:

  https://www.tipsbladet.no/24-plass-royal-panda/

  https://www.tipsbladet.no/23-plass-22bet/

  https://www.tipsbladet.no/22-plass-mobilebet/

  https://www.tipsbladet.no/21-plass-casumo/

  https://www.tipsbladet.no/20-plass-rabona/

  https://www.tipsbladet.no/19-plass-betway/

  https://www.tipsbladet.no/18-plass-mr-green/

  https://www.tipsbladet.no/17-plass-karamba/

  https://www.tipsbladet.no/16-plass-betfair/

  https://www.tipsbladet.no/15-plass-lilibet/

  https://www.tipsbladet.no/14-plass-guts/

  https://www.tipsbladet.no/13-plass-comeon/

  https://www.tipsbladet.no/12-plass-stake/

  https://www.tipsbladet.no/11-plass-norsk-tipping/

  https://www.tipsbladet.no/10-plass-nordicbet/

  https://www.tipsbladet.no/9-plass-rizk/

  https://www.tipsbladet.no/8-plass-betsafe/

  Vi hadde med seks debutanter i den store bookmakertesten 2022 og best av dem alle ble Gamdom. Vi har tidligere i testen presentert Stake og mye av det samme som vi skrev der gjelder for dette selskapet. I likhet med Stake er også Gamdom et selskap som benytter krypto i stedet for kroner og euro som valuta på kontoen. Det er selvfølgelig noe som ikke passer for alle, men vi har tross alt kommet til 2022 og det er dermed på tide å inkludere også disse kryptoselskapene i testen vår.

  Høye tilbakebetalingsprosenter

  Når man først ankommet Gamdoms hjemmeside blir man møtt med et enormt chattefelt som er meget aktivt døgnet rundt. Det er i tillegg stort fokus på casinospill som ikke er en del av vår test. Når det første sjokket har lagt seg og man har fått manøvrert inn på sportsspillsiden møtes man imidlertid av et meget pent og funksjonelt oppsett. Hvis vi igjen sammenligner med Stake så knuser man den konkurrenten her med både norsk språk og odds nedover i divisjonene i Norge. Det er i tillegg et godt utvalg av spesialspill. Tilbakebetalingsprosentene er også meget konkurransedyktige. I vår testperiode hadde man et gjennomsnitt på 96,39 prosent tilbake til kundene. Det er det kun to selskap som slår i vår test.

  Lisens på Curacao

  For første gang tester vi også limits og våre samarbeidspartnere i Sportsplaneten.com melder at kryptoselskapene ofte tar høyere innsatser enn mange av de mer tradisjonelle spillselskapene. Det blir dermed god score i den kategorien. Det gjør det også på bonuser som Gamdom har flust av. Det er imidlertid også noen klare mangler som trekker ned. Supporten er kun via epost og det finnes ikke noe livestreamtilbud. I tillegg får alle selskap i vår test som kun har lisens på Curacao automatisk 1 av 6 på sikkerhet. Det skyldes at mange års erfaring viser at det tradisjonelt er meget vanskelig å komme gjennom med krav i eventuelle disputter til selskap som kun har den lisensen. Totalen blir likevel at dette er en spennende debutant som vi gleder oss til å besøke igjen i neste test!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen