More

  6. plass: Pinnacle

  Vi har hele våren og sommeren testet 24 bookmakere ned til minste detalj og er nå klar for å presentere våre resultater. Her kan du lese alt om årets store bookmakertest:

  https://www.tipsbladet.no/den-store-bookmakertesten-2022/

  Tidligere har vi presentert 24. til 7. plassen:

  https://www.tipsbladet.no/24-plass-royal-panda/

  https://www.tipsbladet.no/23-plass-22bet/

  https://www.tipsbladet.no/22-plass-mobilebet/

  https://www.tipsbladet.no/21-plass-casumo/

  https://www.tipsbladet.no/20-plass-rabona/

  https://www.tipsbladet.no/19-plass-betway/

  https://www.tipsbladet.no/18-plass-mr-green/

  https://www.tipsbladet.no/17-plass-karamba/

  https://www.tipsbladet.no/16-plass-betfair/

  https://www.tipsbladet.no/15-plass-lilibet/

  https://www.tipsbladet.no/14-plass-guts/

  https://www.tipsbladet.no/13-plass-comeon/

  https://www.tipsbladet.no/12-plass-stake/

  https://www.tipsbladet.no/11-plass-norsk-tipping/

  https://www.tipsbladet.no/10-plass-nordicbet/

  https://www.tipsbladet.no/9-plass-rizk/

  https://www.tipsbladet.no/8-plass-betsafe/

  https://www.tipsbladet.no/7-plass-gamdom/

  Pinnacle er som vanlig «annerledesselskapet» når vi skal gjennomføre en bookmakertest. Er du på jakt etter live streams, bonuser, live chat hvis du trenger og masse spesialspill er det egentlig bare å bla videre. Dette får du ikke hos Pinnacle. Her finnes ikke velkomstbonus, ikke VIP, ikke cashback eller noe. Heller ingen norsk kundeservice hos Pinnacle, men det er likevel tatt noen grep som gjør at man i årets test havner langt høyere enn man har gjort ved tidligere anledninger.

  Klare forbedringer

  Først og fremst merker vi oss at Pinnacle siden sist har innført live chat på siden sin for support. I tillegg har man i hele sommer kjørt odds på norsk 2. og 3. divisjon. Utvalget er dermed langt bedre enn tidligere selv om det fortsatt er lite spesialspill å by på. I tillegg kommer man meget godt ut i vår nye kategori som omhandler limits. Dette spillselskapet har i mange år vært godt kjent for at man tillater vinnende spillere i langt større grad enn mange av konkurrentene gjør. Det betyr at man hos Pinnacle har langt mindre risiko for å få innsatsgrensene sine kuttet.

  Beste odds

  Den store styrken er imidlertid fortsatt tilbakebetalingsprosentene. I vår testperiode endte man med et snitt på 97,68 tilbake til spillerne i kampene og ligaene vi testet. Det er rett og slett best i test og gir voldsom uttelling med hele 24 poeng av 24 mulige i vår oversikt. Dette er rett og slett en bookmaker av den gamle skolen med snart 20 års erfaring i markedet. Casinodelen får mye kritikk for å være mangelfull, men det er ikke en del av vår test. Kort oppsummert er Pinnacle valget for deg som kun er opptatt av best odds på de største ligaene og for den profesjonelle spilleren – som sjelden har behov for å få noe hjelp – er Pinnacle likevel et naturlig valg å ha med i porteføljen grunnet de svært gode oddsene!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen