More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Tredje runde ble avsluttet med to fantastiske fotballkamper søndag ettermiddag og dermed fikk vi disse resultatene:
  • Watford 1-0 Burnley
  • Wigan 1-1 Bristol City
  • Sunderland 2-2 Queens Park Rangers
  • Rotherham 4-0 Reading
  • Millwall 3-2 Coventry
  • Luton Town 0-1 Preston
  • Hull City 2-1 Norwich
  • Huddersfield 3-1 Stoke
  • Blackpool 0-1 Swansea
  • Cardiff 1-0 Birmingham
  • Blackburn 2-1 WBA
  • Middlesbrough 2-2 Sheffield United.
  1: Dansk dynamitt i Blackburn:
  Jon Dahl Tomasson har fått en forrykende start i Blackburn. Laget som ble tippet å få en tøffere sesong i år har startet med tre sterke seiere mot vanskelig motstand. I helgen ble opprykkskandidat WBA slått etter to glimrende skåringer av Ben Brereton Diaz og Sam Gallagher. Dermed troner de alene på topp etter tre serierunder. Og kanskje er starten akkurat nok til at Brereton Diaz tar en sesong til i klubben? Om så kan de fort gjøre tipset vårt til skamme.
  2: Keeper-prestasjonene som fikk oss til å måpe:
  Selv om det var en keeper som stjal det meste av fokuset på lørdag vil vi nevne to. I QPR sin opphenting av 0-2 borte mot Sunderland var det fantastiske scener når keeper Seny Dieng uliknet til 2-2 på overtid med en utsøkt heading. Jubelscenene kunne fort stilnet minuttet senere men Dieng vartet opp med en feberredning som forhindret at målet hans ville vært forgjeves. I Blackpool var det en annen keeper som stod igjen som helten. Swansea stakk av med en heldig 1-0 seier og manager Russell Martin gav nok en god bamseklem til keeper Andrew Fisher. Han gjorde flere feberredninger, deriblant en strafferedning på Jerry Yates sin straffe. Straffen reddet han med et fantastisk vristspark på ballen som var på vei midt i mål.
  3: Managere som allerede lever farlig:
  Norwich står med et fattig poeng etter tre kamper etter helgens 2-1 tap borte mot Hull. Laget sliter stort med å sette sjansene sine og nå har Dean Smith vært manager for Norwich i 31 ligakamper. Resultatet er fire seiere. Det bør snu fort for opprykkskandidaten. Et annet lag som sliter litt i sesongåpningen er Stoke City. Deres manager Michael O’Neill kunne konstatere at det ble et nytt bortetap da Jordan Rhodes satte inn sin 200 ligaskåring. Dermed ble det 3-1 til Huddersfield og kanskje blir dette hans siste sesong i Stoke.
  4: Stengt og lukket:
  Vi skrev før sesongstart av Preston ville bli vanskelige å score på denne sesongen. Det har de bevist til gangs de første tre serierundene. Etter to ganger 0-0 ble det tre poeng i helgen da de stakk av med en 1-0 seier borte mot Luton Town. En fantastisk sterk prestasjon og Ryan Lowe sitt mannskap virker nærmest umulig å skåre på for øyeblikket. Hvor lenge kan det holde?
  5: Juling på 45 minutter:
  Det var ikke bare Manchester United som fikk juling de første 45 minuttene på lørdag. Nyopprykkede Rotherham tok sin første trepoenger på fantastisk vis. Klasseskåringer av kaptein Richard Wood og nysigneringen Conor Washington før Chiedozie Ogbene satte 4-0 like før pause. Rotherham kan fort holde seg oppe om Ogbene skal fortsette på dette nivået. To på to kamper og forhåpentligvis får de beholde han en liten stund til. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen