More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Resultater:• Swansea 3-0 Hull
  • Birmingham 0-0 Coventry
  • Burnley 2-1 Bristol City
  • Huddersfield 1-0 Cardiff
  • Luton 2-0 Blackburn
  • Millwall 2-1 Blackpool
  • Norwich 1-1 West Bromwich
  • Preston North End 0-2 Sheffield United
  • Queens Park Rangers 0-0 Stoke
  • Watford 2-2 Sunderland
  • Wigan 0-1 Reading
  • Middlesbrough 0-0 Rotherham
  1. Sjelden opplevelse:
  Hvor ofte får vi servert tre kamper som ender 0-0 på en runde? Det er ikke ofte det skjer, men i går ble det slik. Birmingham og Coventry delte poengene broderlige, akkurat slik de delte på St.Andrews noen år tilbake. Sjanser til tross, det ble med null scoringer og det røde kortet til Gustavo Hamer i sluttminuttene. QPR og Stoke ble også enige om et 0-0 resultat i deres kamp. Også her var hjemmelaget nærmest den forløsende scoringen. Dagens tredje 0-0 kamp fikk vi sent på kveld da Middlesbrough skulle reise kjerringen mot Rotherham. Slik gikk det så absolutt ikke og kampen endte 0-0 i det som tidvis var en trist affære. Chris Wilder sliter fortsatt.
  2. Managereffekten:
  Bare dager etter at Danny Schofield var ferdig i Huddersfield kom poengene. Huddersfield kom med skrantende selvtillit og Cardiff kom med skyhøy selvtillit etter sin seier i Middlesbrough. Paul Harsley og Narcis Pelach leder laget i påvente av ny manager og de gjorde noen store endringer. Jordan Rhodes ble satt inn fra start mens stjerneskuddet fra i fjor Sorba Thomas ble benket. Det tok bare åtte minutter før uttellingen kom. Jordan Rhodes fikk ballen i føttene like utenfor sekstenmeteren, vendte opp og på typisk Rhodes-vis plasserte han den vakkert nede ved stolperoten. Den gode starten kunne fort blitt kansellert da Cardiff fikk straffe etter 20 minutter. Men straffeekspert Lee Nicholls reddet straffen fra Callum Robinson. Nicholls 16 strafferedning i karrieren sikret dermed tre viktige poeng for Yorkshire-klubben. For Cardiff sin del ble det også managersparking der.
  3. Der kom ketchupeffekten hos Swansea:
  På den niende kampen skulle det skje. Endelig skulle Swansea få uttelling på både spillemessig og sjansemessig overtak. Laget som bare hadde scoret mer enn et mål i en kamp tidligere denne sesongen fikk full effekt den siste halvtimen på Liberty Stadium. Etter 60 minutter fikk de servert et mål etter Russell Martin sitt hjerte. Vingback Matthew Sorinola fant vingback Ryan Manning på bakerste og den forløsende scoringen var et faktum. 2-0 var en gedigen gavepakke fra samtlige i Hull-forsvaret. En komediemål uten sidestykke som Luke Cundle kunne sette i åpent mål. I sluttminuttene fikk deres store stjerne Joel Piroe være med på festen og fastsatte sluttresultatet til 3-0 med sitt fjerde for sesongen.
  4. Årets første hjemmeseier:
  Enda et lag som fikk den forløsende. Luton Town har slitt med å holde formen fra i fjor ved like. Varierende spill og varierende resultater har gitt Nathan Jones hodebry i sesonginnledningen. Men endelig kunne fansen på Kenilworth Road juble for tre poeng. Carlton Morris scoret igjen (hans sjette i sin nye klubb) da han kriget innlegget fra Jordan Clark i mål etter timen spilt. Med tidligere baklengsmål på slutten i tankene gjorde det godt da Reece Bruke avanserte fremover og vakkert satte 2-0 som også ble sluttresultatet. Tre poeng til Luton og Blackburn måtte reise tomhendt hjem.
  5. Far og sønn Ince:
  Reading blir vi ikke kloke på. Laget ble rundspilt hjemme i midtuken og vi tenkte at nå starter fallet. Men i bortekampen mot Wigan i går ble det tre nye poeng da sønn Tom Ince vakkert avgjorde kampen på sitt frispark etter timen spilt. Til tross for massivt press fra hjemmelaget ble det ikke scoring og dermed klatret Reading igjen opp på tredjeplass på tabellen. Både Tom og Paul Ince stråler i sine roller. Og vi andre er fortsatt litt sjokkerte .

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen