More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Midtukens resultater i Championship: 
  • Blackburn 2-0 Watford
  • Huddersfield 1-2 Wigan
  • Hull 0-3 Stoke
  • Middlesbrough 2-3 Cardiff
  • Swansea 0-1 Sheffield United
  • Preston 1-1 Burnley
  • Luton 2-2 Coventry
  • Reading 0-3 Sunderland
  • Millwall 0-2 QPR
  • Norwich 3-2 Bristol City
  • Rotherham 3-0 Blackpool
  • WBA 2-3 Birmingham
  1. Manager sparket og managere som lever farlig?Det ble klart at Danny Schofield var ferdig i Huddersfield etter deres 1-2 tap hjemme mot Wigan. Små marginer i deres to siste hjemmekamper der de fort kunne stått med fire poeng istedenfor null. Noe sjokk var det uansett ikke. For Steve Bruce og Chris Wilder ble det nye nedturer med storlagene sine WBA og Middlesbrough. Begge røk 2-3 hjemme for henholdsvis Birmingham og Cardiff. Stygt for Boro som lå under 0-3 til pause. For Bruce ble det en ny stygg ripe i lakken da tap mot rivaler som Birmingham ikke blir tatt godt imot. Scott Hogan var enorm i kampen og scoret Birmingham sine tre mål. De lever farlig nå.
  2. Åtte midtbanespillere men likevel festfotball:
  Med Ross Stewart ute med skade og skade på spisskollega Ellis Simms etter 34 minutter i oppgjøret mot Reading fikk vi se noe rart. Da hadde plutselig Tony Mowbray åtte midtbanespillere på banen samtidig. Det fungerte utmerket for Sunderland høvlet over Reading og stoppet ikke før Jack Clarke satte inn 3-0 etter et uimotståelig angrep. Patrick Roberts sine to mål viser at han kan gjøre en god jobb i fraværet av deres to spisser. For Reading sin del ble det en gedigen nedtur etter en flott sesongstart. Årets første hjemmetap ble en grov en.
  3. Stefan Johansen med mål:
  Nordmennene hadde en god runde. Thelo Aasgaard fikk sin første start i Championship og var servitør da Wigan fikk straffespark og kunne sette 1-0. Sander Berge spilte en ok kamp da de på heldig vis sikret seg tre poeng i siste sekund borte mot Swansea. Runden ble derimot avsluttet med en norsk scoring. Stefan Johansen hadde ikke scoret på over et år men i den glimrende andreomgangen som QPR leverte i derbyet mot Millwall skjedde det. En rask corner ble sendt inn til en umarkert Johansen i feltet. Han ventet ut en skliende Millwall-spiller før han vakkert curlet ballen i lengste hjørne. En råsterk 2-0 seier på The Den.
  4. Festfotball og skorpion-mål:
  Blackburn står med fire tap og fem seiere etter ni kamper. Akkurat som Reading. At det holder til en tredje og fjerdeplass er smått utrolig. Men, grunnen til at Blackburn har karret seg opp på tredjeplassen igjen er festfotballen de leverte på Ewood Park på tirsdag. Vi må først nevne at Ryan Hedges scoret sitt første Rovers-mål etter overgangen fra Aberdeen i januar, noe som gav Rovers en fortjent ledelse inn til pause. Vi tenkte nok at Watford ville bite mer fra seg etter hvilen, men det skjedde ikke. Istedenfor ble vi vitne til et fantastisk skorpion-mål fra uventet hold. Dominic Hyam er nylig ankommet fra Coventry, men forsvarsspilleren er ikke kjent for sine mange mål. Derfor var det et sjokk som gikk gjennom publikum da han på utsøkt vis scorpet (Det er ikke lov å si) inn 2-0. Tre poeng til Blackburn som dermed er på tredjeplass. Utrolig nok.
  5. Spissparet som redder Norwich:
  Godstoget har fått fart på seg nå. Championship og Norwich passer som hånd i hanske. Den rare starten og en Pukki ute av laget var derfor uvant og skapte uro. Derfor er det fint å se at alt er tilbake til normalen. I den tøffe hjemmekampen mot høytflyvende Bristol City vartet Pukki opp med to mål og spisskollegaen som reddet stumpene da Pukki var ute i kulden ordnet det tredje. Hvordan Pukki ikke fikk hattrick i denne kampen er det bare hodet til Bristol City-keeper Daniel Bentley som vet. En hektisk avslutning på kampen til tross, det ble 3-2 seier til Norwich og deres sjette strake seier. Bare et poeng bak serieleder Sheffield United.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen