More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Resultater Championship:
  • WBA 1-1 Burnley
  • Blackburn 2-3 Bristol City
  • Luton 1-2 Wigan
  • Millwall 2-0 Cardiff
  • Norwich 3-0 Coventry
  • Preston 0-1 Birmingham
  • Rotherham 1-1 Watford
  • Swansea 1-0 QPR
  • Hull 0-2 Sheffield United
  • Huddersfield 0-1 Blackpool
  • Reading 2-1 Stoke
  • Middlesbrough 1-0 Sunderland
  1. Nordmenn leverte scoring i trepoenger:
  To nordmenn var svært delaktige i at deres respektive lag tok tre poeng i helgen. Først ut var Thelo Aasgaard som sikret tre poeng for Wigan da de snudde 0-1 til 2-1. Den skadeplagede nordmannen ble byttet inn i andreomgang og i det klokken tikket mot overtid mottok han ballen utenfor sekstenmeteren. En touch og pang. En herlig avslutning i lengste til enorme gledesscener. Søndag var det Sander Berge som leverte mål da Sheffield United gjeninntok tabelltoppen med sin 2-0 seier borte mot Hull. Kvarteret før slutt mottok også han ballen rett utenfor sekstenmeteren. I motsetning til Aasgaard tok Berge med seg ballen inn i feltet før han på noe heldigvis fikk sendt kula i mål. Kjekt for nordmennene er det uansett.
  2. Midtstopper i scoringsform:
  Richard Wood er blitt en scoringsmaskin for Rotherham denne sesongen. I fjorårets sesong i League One ble det med en scoring, men nå er det andre boller. I helgens kamp scoret han sitt fjerde for sesongen og sitt tredje på deres to siste hjemmekamper. Den kraftige midtstopperen stanget inn 1-0 i en kamp som til slutt endte 1-1. Litt bekymringsverdig er det nok at han er den eneste spilleren som har scoret mål for Rotherham de siste tre kampene. Men poeng har det uansett gitt.
  3. Hvor var mållinjeteknologien i Huddersfield?
  Theo Corbeanu med nok en scoring da han satte inn returen fra Ian Poveda etter en herlig kontring fra Blackpool. En hardt presset Huddersfield-manager trengte sårt poeng i denne kampen, og Danny Schofield var en forbannet mann etter kampen. Det er forståelig, for i andreomgang var samtlige tilstede på The John Smith`s Stadium sikre på at Yuta Nakayama hadde kranglet ballen over streken. Jubelscenene ble raskt avbrutt av en dommer som påpekte at ballen  ikke hadde vært over linjen i følge hans klokke. Dermed ebbet det ut med 1-0 til Blackpool og nok en tung dag for Huddersfield under streken. Det gjør det ikke bedre at EFL dagen etter sendte ut pressemelding der de beklaget at mållinjeteknologien ikke hadde fungert søndag ettermiddag, men at resultatet blir stående.
  4. En epoke er over:
  Da er det over for Preston North End. Syv kamper pluss 16 minutter holdt de nullen i årets sesongstart. Noe overrasket er vi over at det var Maxime Colin og Birmingham som skulle få hull på byllen. De var nemlig det laget med nest færrest scoringer i divisjonen, bare slått av nettopp Preston. Det holdt selvfølgelig til tre poeng da Preston fortsatt sliter i andre enden av banen. En epoke er over, men det står fortsatt 2-1 i målforskjell etter åtte kamper. Og det er jammen meg en bra prestasjon det også.
  5. Hva har du gjort med dette laget, Nigel Pearson?
  Vi hadde betenkeligheter før årets sesong og om Bristol City fortsatt ville være like avhengige av den enorme formen til Andreas Weimann dette året også. Etter to tap på deres to første blinket varsellampene våres enda hardere, men så skjedde det noe. På de seks neste kampene har de vunnet fire og spilt to uavgjorte kamper. Hjemme på Ashton Gate har de tre 2-0 seiere på rappen. Etter sterke uavgjortresultat på bortebane tok de et nytt steg i helgen. De regelrett kontret Blackburn Rovers i senk på Ewood Park. Anført av Andreas Weimann sine to assist hadde Bristol City løpt inn 2-0 etter mål av de to målkåte spissene Nahki Wells og Tommy Conway. Blackburn reduserte men bare minuttet senere kranglet de inn 3-1 etter kanonade mot Rovers-målet. Ben Brereton Diaz reduserte på overtid men Bristol City kunne juble for tre nye poeng og fjerdeplass på tabellen. Noe har skjedd med dette laget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen