More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Resultater Championship:• Luton 1-1 Sheffield United
  • Sunderland 0-1 Norwich
  • Huddersfield 2-2 WBA
  • Blackburn 0-1 Stoke
  • Blackpool 3-3 Bristol City
  • Cardiff 0-0 Preston
  • Hull 3-2 Coventry
  • Middlesbrough 2-1 Swansea
  • Millwall 0-1 Reading
  • Rotherham 2-0 Birmingham
  • Watford 2-3 QPR
  • Wigan 1-5 Burnley

  1. Pengene renner inn på Preston:
  Vi skrev at pengene skulle settes på uavgjort og målfattige kamper frem til noe annet skjedde. Det ville bare vært for dumt å gjøre noe annet før deres bortetur til Cardiff i går. Ryan Lowe og Preston leverte varene og spilte sin femte uavgjortkamp for sesongen. Sin sjette 0-0 kamp for sesongen. Dermed fortsetter rekken og vi har faktisk et lag som står med utrolige 1-0 i målforskjell etter seks kamper. Dette kommer aldri til å skje igjen. Aldri.
  2. Managerdramaet gav effekt i begge leirer, på godt og vondt:
  Fredag skulle Alex Neil lede Sunderland-trening etterfulgt av pressekonferanse. Slik ble det ikke. Han fikk tillatelse til å reise til Stoke for samtaler om den ledige managerjobben. Sent fredag kveld ble det meldt enighet.
  Dermed ble tidligkampen lørdag en kamp mellom to klubber med Alex Neil som tidligere manager for klubbene. Oppladningen til hjemmelaget var nok ikke den beste, og derfor ikke overraskende at Norwich stakk av med 1-0 seier fra Stadium of Light. Ikke ufortjent at Josh Sargent ble matchvinner med sitt fjerde mål på siste tre, men Ross Stewart gremmes nok over sin sjanse like før. For Stoke ble det ny manager-effekt selv om Neil ikke var på plass enda. De tok en sterk 1-0 seier borte mot Blackburn Rovers etter Lewis Baker sitt langskudd etter halvtimen. Dermed takket midlertidig manager Dean Holden for seg med tre poeng. Over til deg Alex Neil.
  3. Reading du bedåre.
  Hva har du gjort med dette laget her, Paul Ince? Dere skulle kjempe i bunnen og du skulle snart fått sparken. Men laget med transferembargo imponerer stadig og kunne i helgen slå til med 1-0 borte mot hjemmesterke Millwall. Naby Sarr stupte inn seiersmålet i førsteomgang. Det første for mannen som ble frigitt fra Huddersfield i sommer. Og Reading, de er på tabelltopp etter seks runder. Utrolig.
  4. Oscar Estupian, remember the name:
  Hull har fått spissen de trengte. 25-åringen som var en av mange nykommere banket inn tre mål i deres 3-2 seier hjemme mot Coventry i går. Mål nummer fem, seks og syv på hans første seks kamper for klubben. Det er litt morsomt at samtlige tre mål var fra innenfor femmeteren, og noe flaks innblandet. Husker noen Chicharito? For Coventry sin del er det bra hjemmebanen er velfungerende igjen. Nå må det sankes poeng for laget som har fått utsatt flere hjemmekamper.
  5. Scoringsrik helg:
  Det ble scoret totalt 36 mål på tolv kamper denne helgen. Det er ny rekord for sesongen. Til sammenligning ble det totalt 16 mål i første serierunde. Blackpool sitt comeback i 3-3 kampen mot Bristol City, Burnley sin 5-1 seier borte mot Wigan og 3-2 resultatene i Hull og QPR sine seiere mot Coventry og Watford bidro sterkt. Da gjør 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen