More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Resultater Championship:
  Birmingham 0-1 Wigan
  Bristol City 2-0 Cardiff City 
  Burnley 3-3 Blackpool
  Norwich 2-0 Millwall
  Coventry – Huddersfield utsatt
  Preston North End 0 -0 Watford
  Swansea 0-2 Luton
  Queens Park Rangers 1-1 Rotherham
  Stoke 0-1 Sunderland
  Reading 1-0 Middlesbrough 
  Sheffield United 3-0 Blackburn
  West Bromwich 5-2 Hull 
  1. Herlige derbyer:
  Burnley og Blackpool levert et fantastisk derby. Vincent Kompany sitt mannskap gikk i strupen på Blackpool og ledet 3-1 til pause etter fantastiske scoringer av Josh Brownhill og Nathan Tella (2). Blackpool slo derimot tilbake og skaffet 3-3 i løpet av få minutter i andreomgang. Festen ble avsluttet med krangling og røde kort da Blackpool-innbytter Sonny Carey taklet på seg rødt kort og mannen som ble taklet, Ian Maatsen svarte med å sende Carey i bakken. To røde og litt krangling før Blackpool kunne juble for et sterkt poeng. Vincent Kompany var en irritert mann nok en gang. Helgens andre derby var Bristol City mot Cardiff. Der ordnet de to målscorerne fra midtuken 1-0 da Wells la et perfekt innlegg på hodet til Tommy Conway før midtstopper Robert Atkinson stanget inn 2-0 i andreomgang. En herlig uke for Bristol City som dermed tar sine to første seiere for sesongen på få dager. Og de kan skryte over derbyseier frem til neste oppgjør mot Cardiff.
  2. Sheffield United mener alvor:
  Sheffield United leverte en ny festaften på Bramall Lane. Norwood startet ballet med et fantastisk frispark som gav hjemmelaget 1-0. Sheffield United-spiss Oli McBurnie har ikke scoret siden desember 2020 og etter sjansene han misset i denne kan man lure på om han noen gang vil gjøre det igjen. Men hva gjør vel det når man har Sander Berge og Iliman Ndiaye? Sistnevnte fikk hvile fra start men kom inn og leverte to scoringer. Den første via et Sander Berge skudd før han på 3-0 målet leverte en vanvittig enkeltmannsprestasjon Messi hadde vært stolt av.
  3. Hva nå Stoke, Swansea og Middlesbrough?
  Det ser ikke bra ut. Middlesbrough med sin verste sesongstart på 19 år da laget tapte 0-1 borte mot Reading. En fantastisk scoring av Tyrese Fornah ble kampens eneste målscorer i en tam forestilling av Chris Wilder sine menn. Akkurat nå ser tipset vårt om Middlesbrough på topp veldig pinlig ut. Men sesongen er lang. For Stoke ble det en ny skuffende kamp. Jacob Brown bommet på sin sjanse mens Sunderland sin spiss Ross Stewart var sikker når de fikk sin første sjanse for kampen. Dwight Gayle er hentet inn for Stoke men gikk målløs av banen i sin 34 kamp på rad. En seier på seks kamper ser ikke bra ut for Michael O`Neil. Swansea var også et lag vi tippet på topp, men de gikk igjen skuffet av banen i det som var deres andre hjemmetap på tre kamper. Luton kom til kampen uten seier men satt igjen med tre poeng og 2-0 seier etter turen til Wales. Ballinnehav 75-25 fordel Swansea, men i begge bokser er det for dårlig. Og Cardiff-fan og Luton-manager Natan Jones var kveldens blideste waliser.
  4. Preston får plass på listen helt til målene kommer:
  Tredje hjemmekamp for sesongen. Tredje med resultatet 0-0. Det var lett å sette pengene på uavgjort og u1.5 mål i tipset. Fire av fem kamper har til nå endt 0-0 og laget har nå gått fem kamper uten å slippe inn mål. I kampen mot Watford var de ikke like dominerende som i midtuken men igjen vil de gå av banen med spørsmål om hva som skjer fremfor mål. Watford var også særs nære og deres nye spiss Rey Manaj brente sin andel svære sjanser i denne kampen. Men nå må det vel være nok, Preston? Neste kamp er Cardiff borte. Det blir vel ikke 0-0 der og?
  5. Gledelig retur og gledelig resultat:
  Wigan fikk en tøff start på bortekampen mot Birmingham da Joe Bennett fikk rødt kort etter bare 10 minutter av oppgjøret da dommeren gikk fem på filmingen til Lukas Jutkiewicz. Men Wigan holdt stand og etter 70 minutter kom Charlie Wyke inn til sin første kamp siden hjertestansen på trening i november. Da var manager Leam Richardson en av heltene som var med på å redde livet til Wykes. Innbytteren fikk en flott mottagelse og svarte ved å servere deres andre innbytter Nathan Broadhead på vakkert vis til det som ble seiersmålet. Everton-spissen satte sitt første mål for Wigan som etter tre uavgjort på sine tre første endelig fikk sesongens første seier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen