More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Championship tar en liten ferie etter helgens runde. Vi oppsummerer de fem viktigste sakene fra runde 21.

  Resultater

  • Birmingham 1-2 Sunderland
  • Bristol City 0-0 Watford
  • Cardiff 0-1 Sheffield United
  • Coventry 2-0 QPR
  • Huddersfield 0-0 Swansea
  • Hull 1-2 Reading
  • Luton 1-1 Rotherham
  • Norwich 1-2 Middlesbrough
  • Preston 2-4 Millwall
  • WBA 2-0 Stoke
  • Wigan 2-1 Blackpool
  • Burnley 3-0 Blackburn

  Hattrick-helten på Deepdale

  Hvor mange hadde tippet hattrick på midtbanespiller Zian Flemming i borteoppgjøret mot gjerrige Preston? Flemming stod med imponerende fem mål for Millwall før lørdagens kamp og hadde tatt steget opp på syv scoringer før kvarteret var spilt etter blant annet et flott frispark på 2-0. Preston slo tilbake med to raske, inkludert en ny scoring av Ched Evans. Men Flemming var ikke ferdigspilt og etter knappe timen fullbyrdet han sitt hattrick med en iskald avslutning i en kamp Millwall til slutt vant overraskende 4-2. De tar dermed ferie på playoff og Flemming fikk til slutt med seg matchballen etter iherdig krangling med en stykk vanskelig vakt på Deepdale.

  Tamt Lancashire-derby gav lett match

  Det var store forventninger før søndagens Lancashire-derby mellom Burnley og Blackburn som var nummer en og to før serierunden. Blackburn bøy derimot ikke opp til kamp i det som ble en tam affære uten særlig mye innhold første 45. De siste 45 var det derimot fest fra Burnley som ikke gav seg før de hadde tre baller i nettet. Ashley Barnes stod uten scoringer denne sesongen men leverte både 1-0 og 3-0 målet i en strålende andreomgang. Burnley tar dermed ferie på tabelltopp. Blackburn tar ferie på tredjeplass, fortsatt uten et uavgjortresultat.

  Coventry stormer videre med en svenske i storform

  De ventet helt til oktober med å starte sesongen sin, Coventry. Men nå er de i gang. Victor Gyokeres ble matchvinner med et fantastisk mål i seieren over Wigan i midtuken og leverte to nye scoringer av høy kvalitet da QPR ble slått 2-0 på lørdag. Fire strake seiere uten baklengs. Syv av ni siste har endt med seier og bare to tap på deres siste 14 kamper. Det stinker plutselig playoff av laget som for få uker siden lå på nedrykksplass. Uheldigvis for de blir det en måned pause nå. Det passer dårlig.

  Wigan og Luton startet på livet uten sine helter

  Wigan fjernet overraskende helten Leam Richardson denne uka og på lørdag håpet Wigan på en seier igjen etter syv kamper uten seier. Det så bra ut da bunnkollega Blackpool fikk Marvin Ekpiteta utvist etter 17 minutter. Men med ti menn tok Blackpool like godt ledelsen ved Gary Madine etter halvtimen. Wigan slet stort i store deler av kampen men fikk utligningen ved James McClean kort tid etter hvilen. I det kampen gikk mot et skuffende 1-1 resultat steg forsvarskjempen Curtis Tilt opp og stanget inn seiersmålet. Livet uten Leam Richardson startet dermed godt, men her hadde han også fått med seg tre poeng. Garantert. Luton startet også livet uten helten Nathan Jones som reiste videre til Southampton. Luton-legenden Mick Harford har returnert etter kreftsykdom og leder laget i påvente av ny manager. Han fikk en tøff start mot Rotherham og det som så ut til å ende med 0-1 på hjemmebane. Men på overtid dukket Luke Berry opp og reddet et poeng. Hans andre scoring etter langt skadeavbrekk og kanskje kan han bidra til at livet uten Jones går mindre smertefritt enn forrige gang han dro.

  Michael Carrick flyr høyt

  Michael Carrick sitt mannskap ser mer samspilt ut enn Norwich sitt mannskap. Det var den urolige beskjeden Norwich-fansen kom med etter en ny skuffende kamp for Dean Smith. De tok derimot ledelsen i hjemmemøte med Boro ved Josh Sargent etter bare syv minutter. Riley McGree utlignet etter timen før Matt Crooks på overtid sklei inn innlegget til Isaiah Jones. Med bare fire poeng opp til playoff og et lag som nå ligner på det topplaget vi tippet de skulle være, ligger alt til rette for en veldig spennende siste halvdel av sesongen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen