More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Ny fest på Bramall Lane, Coventry klatrer, overraskende borteseiere og et par andre ting fra helgens runde.

  Resultater:

  • Reading 1-2 Preston
  • Sheffield United 5-2 Burnley
  • Blackburn 1-0 Huddersfield
  • Blackpool 0-1 Luton
  • Middlesbrough 1-1 Bristol City
  • Millwall 0-0 Hull
  • QPR 0-1 WBA
  • Rotherham 1-2 Norwich
  • Stoke 1-2 Birmingham
  • Sunderland 0-1 Cardiff
  • Swansea 2-2 Wigan
  • Watford 0-1 Coventry

  Burnley ble oppdaget og avkledd

  Burnley kom til Bramall Lane med to overtidsseiere og tronet alene på tabelltopp. Det siste gjør de fortsatt men det kunne sett langt bedre ut om kampen ble blåst av etter 45 minutter. Da ledet nemlig gjestene 2-1 etter et selvmål av Jack Robinson og nok en scoring av Manuel Benson da vertene var særs gavmilde i forsvar. Men Sheffield United hadde i førsteomgang oppdaget en svakhet hos Burnley, da de scoret 1-1. Cornere. McBurnie stupte inn 2-2 få minutter ut i andreomgang før Jack Robinson hevnet selvmålet og Anel Ahmedhodzic satte en retur i beina. 4-2 og bare cornermål. Burnley-mannskapet kollapset fullstendig og ikke før de hadde fått summet seg satte McBurnie inn 5-2 på retur fra Ndiayes avslutning. Nok en festkamp på Bramall Lane som på sine tre siste har sett 3-3, 2-2 og 5-2 som resultat. Sheffield United er nå på tredje med bare tre poeng opp og en kamp til gode på Burnley.

  Udugelig fremfor mål helt til fredag kveld

  Ched Evans hadde ikke scoret et ligamål på 34 kamper og over et år. I bortemøte med Reading fredag dominerte Preston kampen og det var særs fortjent da Evans stanget inn sitt første mål på disse evighetene. Reading utlignet 20 minutter før slutt på en ekstremt billig straffe satt av Lucas João. Men Evans hadde åpnet målkontoen sin igjen og full av selvtillit skrudde han inn 2-1 med utsiden av foten. Et deilig mål av en ikke så populær mann. Men det gav Preston-fansen blaffen i. De kunne juble for sjetteplass.

  Sliterne har våknet

  WBA kom til QPR og et tøft borteoppgjør i visshet om at de endelig hadde tatt sin første seier under ny manager. De leverte en solid bortekamp og Kyle Bartley sørget med sin heading at WBA vann sin første back to back-seier i 2022. Fortsatt under streken men bare med et poeng. Coventry har også vært under streken hjemme, mye grunnet trøbbel med hjemmebanen sin. Men poengsankingen har tatt seg opp og i helgen tok de en råsterk borteseier over Watford med seiersmålet signert Victor Gyokeres. Hjemmelaget sleit tidvis men hvordan Ismaila Sarr kunne bomme på åpent mål fra en meter er uforståelig. Coventry er nå bare åtte poeng bak Preston på siste PO-plass med tre kamper til gode. Her er det håp.

  Tøff start for Liam Rosenior takket være Oscar Estupinan

  0-0 borte mot Millwall i debuten er en sterk prestasjon av Rosenior og hans Hull. Men han fikk ikke mye hjelp av spisskometen Oscar Estupinan. Han leverte en grufull takling på Charlie Creswell etter halvtimen og ble korrekt utvist. Når man ser bildet Creswell postet etter match er det utrolig at han kom seg gjennom samtlige 90 minutter.

  20 kamper uten uavgjort for Blackburn

  Jon Dahl Tomasson kunne juble for Blackburn sin sjette strake hjemmeseier da Ben Brereton sin scoring etter 35 minutt ble matchvinnende. Ingenting kan stoppe den mannen når han har snuten mot mål. En mesterlig scoring og fortjent avgjørende selv om Huddersfield så farlige ut hver gang Sorba Thomas fikk ballen. Seieren gjør at Blackburn fortsatt er på andreplass med bare to poeng opp til Burnley på topp. 20 strake kamper uten uavgjort for Rovers som står med vanvittige 12-0-8. Og til helgen venter Lancashire-derby mot Burnley. Det blir helgens match. Uten tvil.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen